Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cinci procurori candideaza pentru functia de sef al DNA, pe care o avea Laura Codruta Kovesi

România Liberă România Liberă,
Cinci procurori candideaza pentru functia de sef al DNA, pe care o avea Laura Codruta Kovesi

Cinci magistrati si-au depus candidatura pentru a participa la concursul pentru functia de procuror . continuă pe România Liberă

Cine candideaza pentru conducerile Parchetului ICCJ, DNA si DIICOT

Ministerul Justitiei face publica lista candidatilor pentru conducerile Parchetului ICCJ, DNA si DII.

Procurorul Horatiu Radu, demis de Viorica Dancila la cererea lui Dragnea, candideaza pentru sefia Parchetului General - surse

Procurorul Horatiu Radu intra in cursa pentru sefia Parchetului General, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro. Luni este ultima zi in care procurorii isi pot depune candidaturile pentru conducerea DNA, DIICOT si a Parchetului General PG, in ianuarie 2020 urmand sa fie facute propunerile pentru aceste functii.

CNATDCU retrage titlul de doctor pentru sase persoane, intre care Corina Jijiie si Toma Rus

Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) a anuntat retragerea titlului de doctor pentru sase persoane, intre acestea numarandu-se fosta sefa a Sectiei Penale a instantei supreme, Corina Jijiie, si fostul sef al Directiei Generale de Combatere a Crimei Organizate din IGPR, Toma Rus, scrie Mediafax.

Orban, despre platile directe pentru agricultura: Sunt primarii care nu dau adeverinte. Este un abuz

Ludovic Orban i-a semnalat, luni, ministrului Agriculturii Adrian Oros ca exista primarii care nu elibereaza adeverinte pentru platile directe din fonduri europene ale agriultorilor. Premierul a caracterizat acest fapt drept un abuz si a solicitat ministrului sa se ia toate masurile care se impun, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )