Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cine este autorul dublei crime din Buftea

Antena3 Antena3,
Cine este autorul dublei crime din Buftea

Barbatul care si-a omorat iubitasi soacra, duminica, eraun irakian de 50 de ani, cu cetatenie norvegiana. Acesta a fost impuscat mortal de un politist pe care l-a atacat cu cutitul si l-a. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul dublei crime din Buftea. Cine a anuntat, de fapt, tragedia la 112

Un barbat de origine irakiana si-a omorat iubitasi soacra, iar apoi a fost apoi ucis de politisti. Scenele scandaloase au avut loc in localitatea ilfoveana Buftea. Chiar el a fost cel care a.

Motivul dublei crime din Buftea. De ce la ce a pornit conflictul in familie

Un barbat de origine irakiana si-a omorat iubita, in varsta de 30 de ani, si soacra, iar apoi a fost apoi ucis de politisti. Scenele scandaloase au avut loc in localitatea ilfoveana Buftea. Potrivit.

Primele imagini de la locul dublei crime din Buftea. Un barbat si-a omorat iubita si soacra. Agresorul, impuscat de politisti - VIDEO

Un barbat de origine irakiana si-a omorat iubitasi soacra, iar apoi a fost apoi ucis de politisti. Scenele scandaloase au avut loc in localitatea ilfoveana Buftea. Din apartamentul lor s-au.

Primele precizari ale politistilor in cazul dublei crimei din Buftea: Barbatul a incercat sa-l injunghie si pe un politist

IPJ Iflov a facut precizari in cazul celordoua femei injunghiate mortal la Buftea. Femeile erau concubina unui cetatean strain si mama acesteia. Barbatul a anuntat ca le-a ucis pe cele doua, iar.

Cine este ROMANUL care a castigat PREMIUL NOBEL in 2018? (FOTO)

Cristian Bodnar, un tanar specializat in IT, a castigat Premiul Nobel Junior 2018. Tanarul de 21 de ani este absolvent al Universitatii din Manchester. Premiul a fost castigat datorita proiectului.

Cine este generalul care va avea onoarea sa conduca parada militara de Centenarul Marii Unirii: Bunicul si tatal sau au luptat in cele doua Razboaie Mondiale

General-locotenentul Adrian Tonea a primit onoarea de a conduce parada de 1 decembrie din acest an cand se sarbatoreste si Centenarul Marii Uniri. Acesta provine dintr-o familie care a fost dedicata cu totul.

Cine este militarul care a murit electrocutat in gara de la Alba-Iulia

Militarul mort la Alba-Iulia facea parte din Batalionului 3 Aparare Antiaeriana POTAISSA din Turda, au anuntat, vineri, reprezentantii MApN. Un militar din cadrul Batalionului 3 Aparare.

Senzational: NOBEL pentru Romania! Cine este tanarul care ne bucura tara chiar in an centenar (FOTO)

Cristian Bodnar din Bistrita a fost distins marti seara, la Dublin, cu cea mai importanta distinctie care poate fi cucerita de studenti, fiind declarat Global Winner in Computer Science laUndergraduate Awar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )