Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cine este Bogdan Andone, noul antrenor al FCSB

Online Sport Online Sport,
Cine este Bogdan Andone, noul antrenor al FCSB

Fost jucator la Sportul Studentesc si mai ales la Rapid, alaturi de care a cucerit titlul in Liga 1 si alte doua trofee, Bogdan Andone foto dreapta)este solutia lui Gigi Becali pentru FCSB dupa ce a fost refuzat de Edi Iordanescu si Nicolae Dica. continuă pe Online Sport

Cine este Mirela Calugareanu, noul presedinte ANAF: Functionar de cariera, a mai fost seful Fiscului

Mirela Calugareanu a fost numita luni de Viorica Dancila in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), in locul Mihaelei Triculescu, schimbata imediat dupa demisia lui Darius Valcov. Mirela Calugareanu a mai fost sef al Fiscului, incepand din iulie 2017, fiind numita atunci de fostul premier Mihai Tudose, pana in martie 2018 cand a fost inlocuita cu Ionut Misa in urma unei decizii semnate de Viorica Dancila.

Gigi Becali: Bogdan Andone este noul antrenor al FCSB

Finantatorul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali, a anuntat, marti, ca Bogdan Andone 44 de ani) este noul antrenor al formatiei ros-albastre, dupa ce tehnicianul Edward Iordanescu a refuzat oferta. A picat.

Gigi Becali explica alegerea lui Bogdan Andone: Asa a venit si Reghe de la Chiajna

Numirea lui Bogdan Andone ca antrenor principal la FCSB a surprins lumea fotbalului romanesc.

Bogdan Andone (fostul secund al lui Mihai Teja), in pole position sa preia FCSB

Bogdan Andone, fost secund al lui Mihai Teja in a doua parte a sezonului recent incheiat, pare sa fie varianta aleasa de Gigi Becali pentru postul de antrenor principal al FCSB. Patronul formatiei ros-albastre a declarat ca tenicianul in varsta de 44 de ani va fi prezentat oficial miercuri.

Bogdan Andone, un antrenor de locurile 7-9 in liga a doua: Ce rezultate a avut omul de la care se asteapta titlul la FCSB

Daca CFR Cluj e pregatita de un antrenor de talia lui Dan Petrescu, in schimb, la FCSB, numirea antrenorilor a devenit o mascarada.

Suporterii contesta numirea lui Bogdan Andone la FCSB: Pentru noi esti Sumudica 2

Stelistii ramasi alaturi de FCSB nu privesc cu ochi buni numirea lui Bogdan Andone in postul de antrenor principal la echipa ros-albastra din Liga 1.

Eugen Neagoe, noul antrenor principal al echipei Dinamo: Nu eram aici daca nu ne doream cupele europene

Noul antrenor principal al echipei FC Dinamo este Eugen Neagoe, in locul lui Mircea Rednic, a anuntat directorul general al FC Dinamo Bucuresti, Bogdan Balanescu, prin intermediul site-ului oficial.

Abdullah Avci, noul antrenor al echipei Besiktas

Clubul Besiktas a anuntat ca noul antrenor al echipei este Abdullah Avci, care a semnat un contract pe trei ani. Pentru postul de tehnician al echipei din Istanbul a fost vehiculata si varianta Mircea Lucescu.

Cine este Kinsey Wolanski, tanara care a intrat pe teren in costum de baie, in UCL. Si-a facut iubitul milionar in euro. FOTO

Finala UEFA Champions League dintre Liverpool si Tottenham nu a fost lipsita de incidente. Kinsey Wolanski, o tana din Rusia, a intrat pe teren in costum de baie, a fost aplaudata la scena deschisa de tot stadionul si si-a facut iubitul milionar in euro. Cine este Kinsey Wolanski, tanara care a intrat pe teren in [] .

Politist impuscat mortal in misiune. Cine este interlopul care l-a ucis

Un politist a fost impuscat mortal, duminica dupa-amiza, in timp ce se afla in misiune in raza localitatii Izvin, din judetul Timis. Omul legii se afla, alaturi de alti colegi, intr-o misiune de prindere a unui barbat dat in urmarire internationala. UPDATE Barbatul care l-a impuscat pe politist a fost si el impuscat, dar [] .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )