Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cine este CEL MAI BOGAT american si ce miliardar A PIERDUT cel mai mult din avere, potrivit Top Forbes 400

Antena3 Antena3,
Cine este CEL MAI BOGAT american si ce miliardar A PIERDUT cel mai mult din avere, potrivit Top Forbes 400

Cofondatorul Microsoft Bill Gates ramane cel mai bogat american, cu o avere de 66 miliarde dolari, in urcare cu 7 miliarde dolari, in timp ce Mark Zuckerberg a inregistrat cea mai mare scadere, de 8 miliarde. continuă pe Antena3

Forbes: Bill Gates ramane cel mai bogat american; Mark Zuckerberg inregistreaza cea mai ...

Cofondatorul Microsoft Bill Gates ramane cel mai bogat american, cu o avere de 66 miliarde dolari, in urcare cu 7 miliarde dolari, in timp ce Mark Zuckerberg a inregistrat cea mai mare scadere, de 8 miliarde dolari, aproape jumatate din avere, din topul Forbes 400 al celor mai bogati americani, potrivit Mediafax. Gates este lider in SUA pentru al 19-lea an consecutiv, potrivit revistei americane Forbes, citata de Washington Post. Investitorul Warren Buffet s-a situat din nou pe pozitia a .

Studiu: Oslo este cel mai scump oras din lume

Oslo este cel mai scump oras din lume, depasind Zurich si Tokyo, dar cetatenii centrului financiar elvetian beneficiaza de cea mai mare putere de cumparare, se arata intr-un studiu citat de Reuters. Studiul a.

Forbes: Bill Gates se mentine cel mai bogat american, Mark Zuckerberg se prabuseste

Cofondatorul Microsoft Bill Gates ramane cel mai bogat american, cu o avere de 66 miliarde dolari, in urcare cu 7 miliarde dolari, arata topul Forbes 400 al celor mai bogati americani.

Este cea mai frumoasa poveste de dragoste. Detaliul din aceste imagini iti poate schimba viata

Iubirea adevarata este cel mai pur sentiment de care sunt capabili semenii nostri. Iar pentru unii, fraza pe care o spun la finalul ceremoniei de casatorie:La bine si la greu sunt traite la cote maxime. Pov.

Ponta: Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor UE a fost produs in 2009-2011 de catre ...

Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor europene a fost produs in perioada 2009-2011 de catre Autoritatea pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice ANRMAP), care devenise un un cabinet de avocatura pentru cine vroia sa ia fonduri, a declarat, marti, premierul Victor Ponta, scrie Mediafax. Citeste si: Ponta: La Oltchim am primit o oferta exotica, iar cei de la Chimcomplex sunt prea miciVictor Ponta: Cota unica de 16% ramane neschimbataLIVE TEXT. Ponta: Romania este o .

Cel mai bun tanar sofer din Europa este un irlandez de 35 de ani!.

24 de tari participante la editia din acest an, peste 17. 000 de soferi de camion inscrisi in competitie, 1. 500 de concurenti doar din Romania, premii senzationale, printre care un camion Scania Seria R si titlul de Cel mai bun tanar sofer de camion din Europa - astfel se prezinta cea de-a cincea editie a celei mai mari competitii pentru soferii de vehicule grele Young European Truck Driver. Pe 8 si 9 septembrie, la Sodertalje, langa Stockholm Suedia), a avut loc Marea Finala .

Seful Politiei Dambovita: Avem din ce in ce mai mult convingerea ca ursul impuscat este cel care a provocat tragedia

Update 13:40 - Seful Politiei Dambovita, comisar-sef Daniil Zepis, a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca exista tot mai mult convingerea ca ursul impuscat sambata noapte la Pietrosita este cel.

ULTIMA ORA Comisia Europeana a aprobat finantarea proiectului ELI de la Magurele, cel mai mare laser din lume

Comisia Europeana a anuntat ca a aprobat finantarea proiectului ELI din Romania - cel mai mare laser din lume care va fi construit la Magurele. Astazi, Comisia Europeana a aprobat sprijinul pentru o infrastructura de cercetare de varf care va implica 40 de institutii academice si de cercetare din 13 state membre. Contributia financiara din partea UE ar urma sa provina din fondurile structurale, investitia ajungand la aproximativ 180 de milioane euro, anunta Comisia Europeana printr-un comunicat de presa. Aceasta este ultima aprobare de care Romania avea nevoie pentru acest proiect. Contactat de HotNews. ro, fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu a declarat ca este fara indoiala cea mai mare realizare a mandatului meu in domeniul cercetarii.

Comisia Europeana a APROBAT FINANTAREA laserului de la Magurele, CEL MAI MARE din LUME. ...

Comisia Europeana a aprobat finantarea proiectuluiELI, de la Magurele, cel mai mare laser din lume. Aceasta este ultima aprobare de care Romania avea nevoie pentru proiectul de la Magurele, investitie care se ridica la 180 de milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa al CE. Astazi marti - n. red. ) Comisia Europeana a aprobat sprijinul pentru o infrastructura de cercetare de varf care va implica 40 de institutii academice si de cercetare din 13 state membre. Contributia financiara .

VIDEO Bogdan Stancu a marcat cel mai usor gol din cariera

Fostul atacant al Stelei a marcat cel mai usor gol vazut vreodata in victoria pe care Orduspor a reusit-o in fata lui Kayserispor, scor 3-2. Pentru Stancu este prima reusita din acest sezon.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )