Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cine este Magdalena Frech, adversara Simonei Halep din sferturile Praga Open 2020

B1 B1,
Cine este Magdalena Frech, adversara Simonei Halep din sferturile Praga Open 2020

Simona Halep va juca la Praga in sferturi impotriva Magdalenei Frech. Sportiva romanca a trecut cu emotii de cehoaica Barbora Krejcikova 24 de ani, 118 WTA), cu un scor de 3-6, 7-5, 6-2 in decisiv, dupa un duel. continuă pe B1

La ce ora se joaca astazi meciul Simonei Halep din turul 2, in turneul de la Praga! Reactia surprinzatoare a lui CTP: Trebuia sa dea de undeva de la gat!

Simona Halep s-a calificat cu emotii in turul 2 al turneului de la Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog in trei seturi, reusind sa se impuna in cel final cu 7-6. Urmatoarea adversara este chiar colega sa de la dublu, favorita gazdelor, Barbora Krejcikova.

Primele declaratii ale Simonei Halep, dupa victoria de la Praga. Ce a descoperit dupa acest meci

Dupa doua meciuri chinuite jucate in Praga, Simona Halep a inregistrat o victorie fulger, vineri, in sferturile de finala. Romanca a invins-o pe poloneza Magdalena Frech cu scorul 6-2, 6-0. Declaratiile Simonei Halep, dupa victoria din capitala Cehiei Simona Halep, numarul 2 mondial, a reusit performanta unei victorii rapide cu Magdalena Frech, in varsta de .

Video. Simona Halep Magdalena Frech 6-2, 6-0. Calificare in semifinale dupa un meci perfect

UPDATE, ora 16:57 Simona Halep a invins-o pe Magdalena Frech, scor 6-2, 6-0, si se califica in semifinale la WTA Praga. O va infrunta pe invingatoarea dintre Irina Begu si Sara Sorribes Tormo. Simona Halep este in semifinale. Break Halep. Simona este aproape de semifinale. inca un break pentru Halep.

Asa am trait Simona Halep - Magdalena Frech in sferturi la Praga

Simona Halep, principala favorita a turneului de la Praga, a intalnit-o in sferturile de finala, vineri, pe poloneza Magdalena Frech, o jucatoare ajunsa pe tablou din postura de lucky loser in calificari.

Rochia Simonei Halep de la Praga i-a innebunit pe fani: Dragostea mea

Simona Halep a castigat partida cu Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3), la primul ei meci dupa o pauza de sase luni. Revenirea pe gazon dupa interuperea provocata de pandemia de coronavirus a fost un eveniment special pentru Halep. Iar sponsorul tehnic al romancei a tinut sa marcheze evenimentul asa cum se cuvine. Simona .

CTP, reactie surpriza dupa victoria Simonei Halep: Un campion castiga si cand joaca prost

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. A fost o victorie muncita, obtinuta dupa sase luni de pauza provocata de pandemia de coronavirus. Simona a avut nevoie de doua ore si jumatate pentru a obtine calificarea in turul 2, iar jocul .

CTP, despre participarea Simonei Halep la US Open: Infectati si morti

Cristian Tudor Popescu si-a expus punctul de vedere dupa ce a analizat primul meci al fostului lider mondial de dupa pandemia de coronavirus in ceea ce priveste eventuala plecare Simonei Halep la New York pentru urmatorul Grand Slam, care va avea loc intre 31 august si 13 septembrie. CTP, analiza dupa primul meci al Simopnei .

Cine este cel mai bine platit actor de la Hollywood. Surprize mari in top 10. Netflix a dat un sfert din bani

Cine este actorul care a castigat 87,5 milioane de dolari intr-un an. Acesta a fost pentru al doilea an consecutiv cel mai bine platit actor. Surprize mari in top 10. Cine este actorul cel mai bine platit de la Hollywood intre 1 iunie 2019 si 1 iunie 2020, fostul luptator, Dwayne Johnson a castigat 87,5 .

Jador are o noua iubita?! Cine este vloggerita celebra care a innebunit internetul

Dupa ce, cu cateva zile in umra, apareau in presa informatii prin care aflam ca Jador va avea in curand o emisiune la Antena Stars, astazi aflam ca s-ar ficuplat cu una din cele mai in voga vloggerite din Romania. Jador surpsins cu Skivo in oras Deja unul din cei mai cunoscuti solisti ai momentului, .

Cine este Bogdan Stoica, noul concurent de la Ferma. A dat cel mai rapid KO, in doar opt secunde

Bogdan Stoica este una dintre cele 16 vedete care sunt acceptat sa faca parte din urmatorul sezon al show-ului Ferma. Este unul dintre cei mai cunoscuti luptatori de kickbox din Romania. Si va aborda aceasta noua provocare cu acelasi obiectiv pe care il are si in ring. Sa fie cel mai bun. Toti sportivii care .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.223 seconds )