Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cine este omul care l-a determinat pe Marius Manole sa se lase de fumat. Ce sfat a primit actorul

Adevărul Adevărul,
Cine este omul care l-a determinat pe Marius Manole sa se lase de fumat. Ce sfat a primit actorul

Actorul Marius Manole 40 de ani), a vorbit, in cadrul emisiunii CulTour de la Happy Channel, despre cum a reusit sa se lase de fumat. continuă pe Adevărul

Cine este romanul care se declara vampir si care a atras atentia presei internationale - FOTO

Andreas Bathory este un roman care se declara vampir si spune ca traieste in preajma Castelului Bran. Barbatul a atras atentia presei internationale. Traieste in catacombele Castelului Bran, doarme in.

Faze tari:Cine este romnul care se declara vampir si care a atras atentia presei internationale;Cel mai scump whiskey din lume a fost vndut pentru o suma impresionanta;Medalia unui erou de razboi, vnduta pentru acoperirea unei note de plata

Recorduri de-ti sta mintea-n loc. Printre noile intrari in prestigioasa Carte a Recordurilor putem mentiona cateva care sfideaza orice imaginatie: cel mai rapid caine pe un scuter care se. Un adolescent a resuscitat o veverita pe care o lovise cu masina. Camera de filmat montata pe uniforma unui politist din Minnesota a surprins un moment induiosator cu un tanar incercand sa resusciteze o veverita.

Cum a reusit Marius Manole SA RENUNTE la fumat: Sfatul FABULOS primit de la Victor Rebengiuc!

Marius Manole face dezvaluiri importante din viata sa. Invitat, la emisiunea CulTOUR de la Happy Channel, actorul a vorbit despre pasiunea pentru actorie, stilul de viata, dar si despre unul dintre cele mai.

UE este medicamentul care vindeca problemele din Balcani

Ministrul de Externe al Republicii Serbia, Ivica Dacic, a declarat marti, la Timisoara, ca in sfera politica Uniunea Europeana este medicamentul care vindeca toate problemele si ca tara sa incearca o politica extrem de echilibrata pentru respectarea tuturor obiectivelor sale strategice, unul dintre acestea fiind intrarea in UE.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )