Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este VINOVAT de MOARTEA fiicei lui Whitney Houston? Detalii nestiute ies la suprafata

Devorator Monden Devorator Monden,
Cine este VINOVAT de MOARTEA fiicei lui Whitney Houston? Detalii nestiute ies la suprafata

Politistii americani au demarat o investigatie in legatura cu evenimentele care au dus la descoperirea in stare de inconstienta, sambata. continuă pe Devorator Monden

Zvonuri despre deconectarea fiicei lui Whitney Houston de la aparate. Bobby Brown: Nu pot sa o deconectez pe Bobbi Kristina. Dumnezeu o va salva

Rapperul Bobby Brown a negat zvonurile potrivit carora Bobbi Kristina Brown, fiica lui si a regretatei cantarete Whitney Houston, ar fi fost deconectata de la aparatele de mentinere a functiilor vitale, intrucat crede ca Dumnezeu va face un miracol si ii va salva fiica.

Fiica lui Whitney Houston, la un pas sa moara ca si mama ei

La trei ani de la moartea lui Whitney Houston, familia se pregateste sa isi ia adio si de la fiica celebrei artiste. Bobbi Kristina este in moarte cerebrala, dupa ce a fost gasita inconstienta in cada, la.

Fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, ar putea fi deconectata de la aparate

Fiica lui Whitney Houston s-ar putea afla in ultimele ore de viata, potrivit presei tabloide americane. Medicii i-ar fi spus lui Bobby Brown, tatal tinerei de 21 de ani ca e timpul sa o deconteze pe aceasta de la.

Showbiz-ul in stare de soc! Fiica lui Whitney Houston va fi deconectata de la aparate: Nu mai putem face nimic Vestea CUMPLITA din partea medicilor

Medicii s-au pronuntat in cazul lui Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei Whitney Houston: Nu mai putem face nimic! O vom.

Fiica lui Whitney Houston ar putea fi deconectata de la aparate

Fiica lui Whitney Huston, Bobbi Kristina Brown, ar putea fi deconectata de la aparate, relateaza presa tabloida americana, citata de Agerpres.

Editie speciala. Cine este Tudor Breazu, apropiatul Elenei Udrea

Alina Petrescu a prezentat sambata, la Editie Speciala, profilul lui Tudor Breazu, retinut de DNA pentru infractiuni de coruptie. Tudor Cici Breazu este si unpersonaj cunoscut in lumea mondena.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )