Libnet.ro
UNICEF

23:01

Cine au fost cei mai grobieni politicieni in 2017. Un rezumat al mitocaniei politice

Adevărul Adevărul,
Cine au fost cei mai grobieni politicieni in 2017. Un rezumat al mitocaniei politice

De la nespalat, analfabet sau prost la comparatii cu porci, poze in chiloti si gesturi obscene. Asa s-au alintat alesii nostri in anul recent incheiat. Adevarul va prezinta un rezumat al mitocaniei politice pe 2017. continuă pe Adevărul

Cine sunt cei mai populari politicieni moldoveni de pe Facebook ai anului 2017

Politicienii de la Chisinau au dus o lupta politica in 2017 nu doar in Parlament sau in strada, dar si pe Facebook. Desi presedintele Igor Dodon conduce detasat in sondaje la capitolul increderii cetatenilor, pe Facebook, seful statului se afla pe locul doi, in spatele liderului PAS, Maia Sandu.

Avertisment fara precedent de la unul dintre cei mai puternici investitori din lume: Vine cea mai mare criza din toate timpurile. Guverne vor cadea, tari vor da faliment, companii vechi de sute de ani vor disparea

Militardul american Jim Rogers, unul dintre cei mai importanti investitori din lume, anunta inceputul unei noi crize globale, cea mai mare pe care o va prinde in timpul vietii, scrie Business.

A murit unul dintre cei mai celebri spioni ai Frantei, omul care l-a prins pe Carlos Sacalul

Phillipe Rondot, unul dintre cei mai celebri spioni francezi, a murit pe 31 decembrie. Barbatul a urmat cariera tatalui sau, militar in trupele de comando, lucrand pentru serviciile de informatii ale.

Revelionul in lume: Unde au fost cele mai spectaculoase focuri de artificii (VIDEO)

Usor- usor tot mai multe tari de pe glob au intampinat Noul An cu focuri de artificii si voie buna. Startul petrecerii a fost dat de locuitorii din Insula Craciunului si Samoa. Apoi,.

Sinucidere macabra: un barbat s-a aruncat in fata trenului. Corpul sau a fost tarat mai multi metri de rotile locomotivei

Un septuagenar a fost lovit, ieri, de trenul care circula pe ruta Teius Campia Turzii. Incidentul a avut loc chiar la intrarea in Campia Turzii.

Cele mai vandute carti in 2017. in jurul Marii Uniri de la 1918 de Lucian Boia a avut un tiraj de15.000 de exemplare

De la carti de gatit si pana la cele de dezvoltare personala, de la fictiune si pana la carti pentru copii, 2017 a fost un an bun pentru toate genurile literare. Printre cele mai vandute se numara titlurile in jurul Marii Uniri de la 1918, de Lucian Boia, Aviatorul, de Evgheni Vodolazkin si Femeia cu Parul Rosu, de Orhan Pamuk.

Peste 270 de terenuri din patrimoniul Hunedoarei au fost vandute intr-un deceniu. Care au fost cele mai mari suprafete date de municipalitate

Peste 270 de terenuri au fost vandute de adminisratia locala din Hunedoara in ultimii 11 ani arata rapoartele primariei. Cele mai multe au fost vandute in anul 2006.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2654 seconds )