Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cine e PSD-istul care l-a inregistrat pe Nicusor Dan. Cum i-a crescut averea subit, in ultimii 3 ani

Playtech Playtech,
Cine e PSD-istul care l-a inregistrat pe Nicusor Dan. Cum i-a crescut averea subit, in ultimii 3 ani

In urma cu doua zile a fost facuta publica o inregistrare a lui Nicusor Dan. Cine este PSD-istul care l-a inregistrat pe candidatul la Primaria Capitalei. in 2017 acesta avea in declaratia de avere o garsoniera, iar in 2020 si-a amintit de doua terenuri. Cum i-a crescut averea omului PSD care l-a inregistrat pe Nicusor . continuă pe Playtech

Gabriela Firea spune ca a fost amenintata de fratele lui Nicusor Dan si de afaceristul Caine: Sa am grija ca o voi pati

Gabriela Firea a vorbit la Sinteza Zilei despre posibilul caz de trafic de influenta in care este implicat contracandidatul sau la primaria Capitalei, Nicusor Dan si a spus ca a fost amenintata de fratele politicianului sustinut de Alianta PNL-USR-PLUS, dar si de controversatul om de afaceri Mihai Mitrache, pentru care a intervenit Nicusor Dan la un functionar din primaria Sectorului 4, pentru a nu-i fi demolata o terasa construita ilegal.

Cristi Zarescu, functionarul care l-a inregistrat pe Nicusor Dan: Ne-a cerut sa oprim o demolare, sa ajungem la o intelegere

In cadrul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea a discutat cu fostul jurnalist Cristi Zarescu, devenit functionar la Primaria Sectorului 4, cel care l-a intregistrat pe Nicusor Dan, in timp ce cerea favoruri pentru un controversat om de afaceri.

Nicusor Dan, inregistrat de un functionar din primaria Sectorului 4 in timp ce intervine pentru un afacerist

Inregistrarea, difuzata de Razvan Dumitrescu la emisiunea Subiectiv,este intre Nicusor Dan, candidatul aliantei PNL-USR-PLUS la primaria Capitalei, si un functionar din Primaria Sectorului 4. Dialogul se refera la o speta care a ajuns in instanta si pentru care Nicusor Dan ar incerca sa obtina niste favoruri pentru un controversat om de afaceri.

Nicusor Dan face plangere penala impotriva parlamentarilor PSD care l-au reclamat la DNA: Cine face plangere penala stiind ca minte este un infractor

Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, miercuri, ca va face plangere penala pentru denunt calomnios impotriva parlamentarilor PSD care au depus denunt la DNA. in tara asta cine face plangere penala stiind ca minte este un infractor, a afirmat Nicusor Dan.

A doua inregistrare compromitatoare cu Nicusor Dan: Lumea spune ca e dealer, interlop, peste

Viceprimarul Capitalei Badulescu i-a transmis un mesaj premierului Orban, marti seara, la Romania TV, dupa aparitia unei alte inregistrari cu candidatului fortelor de dreapta, Nicusor Dan, ca mai are timp sa-l retraga din cursa pentru Primaria Bucuresti. Trafic de influenta? Nicusor Dan, inregistrat pentru a doua oara. Functionarul Zarescu ii atrage atentia asupra Cainelui Luni, .

Nicusor Dan, noi explicatii: Sunt acuzat ca am aparat un interlop. Niciodata nu am facut investigatii sa stim cine sunt oamenii care vin sa ne ceara ajutorul

Nicusor Dan a declarat, referitor la acuzatiile potrivit carora l-a ajutat pe controversatul om de afaceri MIhai Mitrache poreclit Caine, ca atat el, cat si Asociatia Salvati Bucurestiul nu au investigat niciodata cine erau oamenii care veneau sa le ceara ajutorul, pentru ca nu acesta era obiectul de activitate al asociatiei.

NICUSOR DAN: Sunt acuzat ca am aparat un interlop

Nicusor Dan a declarat, referitor la acuzatiile potrivit carora l-a ajutat pe controversatul om de afaceri MIhai Mitrache poreclit Caine, ca atat el, cat si Asociatia Salvati Bucurestiul nu au investigat niciodata cine erau oamenii care veneau sa le ceara ajutorul, pentru ca nu acesta era obiectul de activitate al asociatiei, conform news. ro.

Nicusor Dan, plangere penala impotriva parlamentarilor PSD care l-au reclamat la DNA

Nicusor Dan a anuntat ca va face plangere penala pentru denunt calomnios impotriva parlamentarilor PSD care l-au reclamat la DNA. in tara asta cine face plangere penala stiind ca minte este un infractor, a spus candidatul dreptei la Primaria Capitalei.

Sondaj Alegeri Locale 2020 Bucuresti. Ce s-a intamplat cu diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea

Un sondaj privind Alegerile Locale 2020 din Bucuresti schimba tot ce se stia pana acum despre viitorul primar al Capitalei. Diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea este una extrem de mica. Sondaj Alegeri Locale 2020 Bucuresti: Cine va fi urmatorul primar? Un sondaj privind Alegerile Locale 2020 din Bucuresti realizat de cei de la .

Gabriela Firea, data in judecata inainte de Alegerile Locale. Ce l-a determinat pe Nicusor Dan sa ia decizia

Scandal de zile mari inainte de alegerile locale 2020. Gabriela Firea este data in judecata de Nicusor Dan. Ce l-a determinat pe candidatul dreptei la Primaria Capitalei sa ia aceasta decizie?! Nicusor Dan o da in judecata pe Gabriela Firea pentru calomnie Dupa aparitia unei inregistrari in care Nicusor Dan poarta un dialog cu un .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )