Libnet.ro
UNICEF

17:31

Cine reformeaza PSD: toti oamenii care i-au mancat din palma lui Dragnea

Adevărul Adevărul,
Cine reformeaza PSD: toti oamenii care i-au mancat din palma lui Dragnea

Toti, dar absoluti toti cei 17 lideri care formeaza noua echipa de conducere a PSD au fost locotenentii fostului presedinte Liviu Dragnea. Dupa ce au ajuns in functii inalte, unii s-au revoltat si au incercat, in zadar, sa-l rastorne pe baronul din Teleorman. Altii au fost umiliti de Dragnea, dar apoi au pupat din nou inelul sefului PSD pentru o sinecura. Acum s-au lepadat de Dragnea si, chipurile, reformeaza partidul. continuă pe Adevărul

Dispar banii? Anuntul care priveste toti oamenii care au card si cont bancar

Bancile din intreaga lume sunt cu ochii pe-o tendinta interesanta: monede digitale. Pe termen lung, asta ar duce la disparitia banilor clasici. Oficialii chinezi au anuntat extinderea unui.

Anunt pentru toti romanii care stau la bloc. Ce se intampla cu reabilitarea termica

Reabilitarea termica intra in etapa fondurilor europene, dupa ce programul de stat a esuat. Planul statului este de multi ani paralel cu realitatea. Reabilitarea termica, un esec. Se incearca planul doi, cu fonduri europene La inceputul anului 2019, Ministerul Dezvoltarii a propus finantarea lucrarilor de executie la 120 de imobile, plan realist, de altfel, fata .

EXCLUSIV. Pe cine vrea PSD premier. Patru nume cunoscute, pe lista social-democratilor

Exista patru nume de variante de premier care sunt discutate in prezent in PSD, potrivit Antena 3, in conditiile in care social-democratii spun ca vor rasturna guvernul Orban prin motiunea de cenzura.

EXCLUSIV. Pe cine vrea PSD premier, dupa ce rastoarna guvernul Orban. Olguta Vasilescu: Venim cu un nume puternic, este o persoana apropiata de PSD

Motiunea de cenzura ar puea fi votata pe 7 septembrie, apoi PSD vrea sa inceapa negocierile pentru formarea unui nou guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )