Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cine schimba Romania: Raed Arafat, SMURD-ul si lupta pentru vindecarea Sanatatii (VIDEO)

B1 B1,
Cine schimba Romania: Raed Arafat, SMURD-ul si lupta pentru vindecarea Sanatatii (VIDEO)

B1 TV continua campania de constientizare civica Cine schimba Romania, lansata impreuna cu mai multe canale media, care isi propune promovarea publica a resurselor ce pot regenera societatea. continuă pe B1

Cine schimba Romania: Laura Stefan, expertul anticoruptie care a ales sa schimbe imaginea tarii din interior (VIDEO)

B1 TV continua campania de constientizare civica Cine schimba Romania, lansata impreuna cu mai multe canale media, care isi propune promovarea publica a resurselor ce pot regenera societatea.

Cine schimba Romania: Cum transforma comuna Magurele intreaga tara

Romania va deveni un pol al stiintei mondiale, odata cu aparitia celui mai mare laser din lume, in localitatea Magurele de langa Bucuresti. La Magurele se vor putea gasi solutii impotriva cancerului,.

Cine schimba Romania: Povestea satului inviat de neamtul Joachim

Butada a devenit fapt real: Joachim a construit o moara in Hosman, apoi o brutarie, apoi un circuit turistic vandut prin agentii. Si banii au inceput sa curga. Joachim Cotaru nici nu gandea acum zece ani.

Scrisoare deschisa adresata puternicului ministru Raed Arafat

Sunteti puternic domnule doctor Raed Arafat. Mai puternic decat premierul Victor Ponta sau presedintele Traian Basescu. Aveti o putere din acel soi special la care orice politician ravneste. Pentru ca puterea dumneavoastra se sprijina pe noi. Noi cei care, dupa ce ati construit un sistem de urgenta functional, v-am rasplatit nu cu bani sau cu voturi, ci cu bunul cel mai rar existent acum in Romania: increderea. Astazi sunteti ministrul sanatatii unui popor adanc deprimat. Si nu e suficient sa asigurati continuitatea administrativa a unui Minister. Tocmai pentru ca sunteti cel mai puternic ministru intr-o tara aflata in campanie electorala, trebuie sa faceti ceva mai mult decat politica. Daca esti si tu de acord cu cererile din scrisoarea adresata lui Raed Arafat, o poti semna la finalul textului folosind formularul de comentarii. Scrisoarea va ajunge la Ministerul Sanatatii.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )