Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cine sunt cel mai bine platiti actori din lume. Primul din lista a castigat 87,5 milioane de dolari in ultimul an

Antena3 Antena3,
Cine sunt cel mai bine platiti actori din lume. Primul din lista a castigat 87,5 milioane de dolari in ultimul an

Cel mai bine platit actor din lume, pentru al doilea an consecutiv, este Dwayne the Rock Johnson, a stabilit revista Forbes. continuă pe Antena3

Cine este cel mai bine platit actor de la Hollywood. Surprize mari in top 10. Netflix a dat un sfert din bani

Cine este actorul care a castigat 87,5 milioane de dolari intr-un an. Acesta a fost pentru al doilea an consecutiv cel mai bine platit actor. Surprize mari in top 10. Cine este actorul cel mai bine platit de la Hollywood intre 1 iunie 2019 si 1 iunie 2020, fostul luptator, Dwayne Johnson a castigat 87,5 .

Cel mai bine platiti actori de la Hollywood: pe primul loc s-a clasat actorul Dwayne Johnson cu venituri de 89,4 milioane de dolari

Dwayne The Rock Johnson a devenit cel mai bine platit actor de la Hollywood pentru al doilea an consecutiv. Actorul a inregistrat venituri de 89,4 milioane de dolari.

Cine sunt cei mai puternici candidati la alegerile locale 2020. Lista grea, dupa Firea, Basescu si Nicusor Dan

In Capitala, negocierile pentru candidaturile comune PNL-USR-PLUS au ajuns la final. Sunt sanse mici ca intelegerea sa cuprinda si PMP, conform unor discutii apropiate. Din acest motiv, este posibil ca fostul presedinte Traian Basescu, sa isi depuna candidatura. Lista cu candidati pentru alegerile locale 2020: Firea, Basescu si Nicusor Dan Candidatii vor fi propusi pe .

Kanye West, acuzat de frauda electorala. Mai bine de jumatate din semnaturile stranse erau false sau invalide

Dupa ce s-a aflat in mijlocul unui scandal din cauza afirmatiilor pe care le-a facut despre sotia sa si familia acesteia, Kanye West a fost acuzat de frauda electorala. Se pare ca de cand a anuntat ca va.

Economia romaneasca va fi printre cele care va suferi cel mai mult consecintele pandemiei, in regiune (analiza SeeNews)

Economia romaneasca va fi printre cele care va suferi cel mai mult consecintele pandemiei din intreaga regiune SEE Europa de Sud-Est), din cauza ponderii industriei grele si a dependentei ridicate de comertul si investitiile internationale, se arata intr-o analiza a SeeNews, o platforma de afaceri.

Cine sunt angajatii care primesc cele mai mari salarii in Romania si cine sunt cei care incaseaza cele mai mici sume

Romanii care au avut cele mai mari cresteri ale castigului in luna iunie salarial au fost cei din hoteluri sau restaurante, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare. Chiar si asa, datele de la INS arata ca acestia sunt si cei mai prost platiti din Romania.

Cine este Bogdan Stoica, noul concurent de la Ferma. A dat cel mai rapid KO, in doar opt secunde

Bogdan Stoica este una dintre cele 16 vedete care sunt acceptat sa faca parte din urmatorul sezon al show-ului Ferma. Este unul dintre cei mai cunoscuti luptatori de kickbox din Romania. Si va aborda aceasta noua provocare cu acelasi obiectiv pe care il are si in ring. Sa fie cel mai bun. Toti sportivii care .

HOROSCOP. Zodiile cu cel mai mare succes in relatiile de lunga durata. Cine e stabil

Multe aspecte ale vietii amoroase de care avem parte pot fi influentate de astrologie. Spre exemplu, astrologia ne poate spune ce cauti intr-un partener sau cu ce zodii esti compatibil. Care sunt zodiile cu cel mai mare succes in relatiile de lunga durata. Unele semne, precum Berbecul, Sagetatorul si Varsatorul pun pret pe independenta si .

Cine sunt cele mai sexy printese ale Europei, adolescentele Chiara si Carolina, mostenitoare ale Casei de Bourbon

Desi nu multa lume vorbeste despre ele in presa internationala, pe plan local, cele doua mostenitoare ale imperiului Casei de Bourbon- Doua Sicilii fac furori in mediul online. Maria Carolina, in varsta de 17 ani si Maria Chiara, mezina familiei, sunt cele mai glamouroase regalitati din Europa.

Coronavirus: Germania a inregistrat cel mai mare numar de noi infectii de la inceputul lunii mai

Germania a inregistrat miercuri cel mai mare numar de noi infectii cu coronavirusul de mai bine de trei luni, ministerul sanatatii Jens Spahn avertizand ca noi focare au fost depistate in aproape toata tara datorita persoanelor care se intorc din concediu si a celor care merg la petreceri, relateaza Reuters si TheLocal. de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )