Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cinematograful Central, care are cea mai mare sala de spectacole din oras, ar putea intra in administrarea Primariei Braila

Adevărul Adevărul,
Cinematograful Central, care are cea mai mare sala de spectacole din oras, ar putea intra in administrarea Primariei Braila

Cea mai mare sala de spectacole din municipiu, care in prezent mai este folosita doar sporadic, ar putea intra, intr-un viitor nu foarte indepartat, in administrarea Primariei Braila. continuă pe Adevărul

Samsung ar putea renunta la butoanele fizice pentru a dota Galaxy S8 cu un ecran care acopera cea mai mare parte a telefonului

Urmatorul varf de gama al celor de la Samsung, Galaxy S8, ar putea avea rame mai subtiri si un ecran care acopera un procent mai mare din partea frontala a dispozitivului. Pentru a realiza acest lucru, compania coreeana ar urma sa elimine.

Alegeri parlamentare 2016. Locuitorii din cea mai mare comuna a tarii: Nu cred ca vom prinde Romania aia frumoasa

Alegeri parlamentare 2016. Alegatori din cea mai mare comuna a Romaniei, Floresti, spun ca au votat pentru ca s-au saturat de cei care ne conduc. Unii sunt convinsi ca votul lor va face diferenta si spera ca problema gunoaielor menajere, care-i afecteaza de ceva vreme, sa se rezolve.

Romania a avut cea mai mare scadere a impozitului la nivel global, in ultimii 20 de ani

Tara noastra a inregistrat, in ultimii 20 de ani, cea mai mare scadere a impozitului de la nivel global, de peste 43%, dar cu toate acestea impozitul pe venit pentru angajatii romani cu salarii mai scazute sunt mai mari decat in multe state din Europa de Vest, reiese dintr-un studiu realizat de compania britanica de contabilitate si consultanta, UHY, care mai arata ca in ultimii 30 de ani PIB-ul Romaniei a inregistrat unele dintre cele mai mici cresteri din lume de 32,6%.

Lucrarile Romelectro au in continuare cea mai mare pondere in tara noastra

Lucrarile Romelectro din sectorul energetic efectuate in tara noastra au in continuare ponderea cea mai mare din portofoliul companiei, ne-a declarat Cristian Secosan, director general al Grupului Romelectro, in cadrul unui interviu acordat Ziarului BURSA.

Germanii considera refugiatii si integrarea lor drept cea mai mare problema a tarii

Peste jumatate dintre cetatenii germani considera refugiatii si integrarea lor drept cea mai mare problema a Germaniei, in ciuda faptului ca numarul nou sositilor a scazut semnificativ de-a lungul anului, arata un sondaj de opinie citat de agentia Reuters.

Peste jumatate dintre germani considera refugiatii si integrarea lor drept cea mai mare problema a Germaniei

Peste jumatate dintre germani considera refugiatii si integrarea lor drept cea mai mare problema a Germaniei, arata un sondaj de opinie citat de Reuters.

Peste 7,2 milioane de romani s-au prezentat, duminica, la vot. La ora inchiderii urnelor, judetele Olt, Teleorman si Giurgiu au inregistrat cea mai mare prezenta. Judetele codase - Maramures si Vaslui

Peste 7,2 milioane de romani s-au prezentat, duminica, la urnele de votare din Romania. Cel mai mare procent s-a inregistrat in judetele Olt - 47,16% si Teleorman - 46,29%, in timp ce in Maramures a avut cea mai mica prezenta din tara, de 31,62%, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central BEC).

Romania a avut cea mai mare crestere economica anuala din UE

Romania a inregistrat o crestere economica de 4,6% in trimestrul al treilea al acestui an, comparativ cu perioada similara din 2015, acesta fiind cel mai mare ritm de crestere din Uniunea Europeana, conform unei estimari publicate de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Virgin la 120 de ani: Controlul asupra nevoilor tale este cea mai mare realizare in viata

Swami Sivananda are 120 de ani, potrivit datelor din actul de identitate si a recunoscut ca fiind calugar, duce o viata echilibrata. El doreste sa aplice la Cartea Recordurilor pentru a afla daca este cel mai.

Wikipedia offline: Cum folosesti cea mai mare enciclopedie fara o conexiune la internet

Exista multe solutii pentru a diverse descarca articole de pe internet, dar salvarea intregii enciclopedii Wikipedia offline s-ar putea sa fie un mister. Cand eram mic, am folosit foarte multi ani enciclopedia Britannica si Microsoft Encarta pe cateva CD-uri si, ulterior, DVD-uri. intre timp insa, cand accesul la internet a devenit mai facil, am trecut [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )