Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cinque Terre, satele din Europa care vor mai putini turisti si pun taxa de intrare. Motivul?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cinque Terre, satele din Europa care vor mai putini turisti si pun taxa de intrare. Motivul?

Cinque Terre, un parc national cu cinci sate din Riviera Italiana, va limita numarul turistilor din cauza riscului de degradare la care este expusa zona. Practic, din aceasta vara autoritatile italiene vor introduce o taxa de intrare in zona de poveste. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai longeviv antrenor in activitate din Europa a demisionat, dupa 29 de ani

Tehnicianul Ronnie McFall a decis s-o paraseasca pe Portadown, echipa cu care a cucerit patru titluri de campion al Irlandei de Nord, scrie Mediafax. McFall, acum in varsta de 69 de ani, a preluat-o pe Portadown.

Camioane fara sofer, pe o autostrada importanta din Europa

Marea Britanie intentioneaza sa testeze, in urmatoarele luni, camioane fara sofer pe autostada M6, in apropiere de Carlisle, intr-o zona putin aglomerata din regiunea North West England, informeaza Sunday Times, potrivit Agerpres.

Primarul care ofera gratuit locuinte si locuri de munca pentru familiile care vor un nou inceput

Primarul unei comune din Botosani a avut o initiativa unica in Romania. A mediatizat faptul ca pune la dispozitie locuinte gratuite si locuri de munca pentru familiile cu multi copii care vor sa inceapa o.

Dragnea, despre demisia lui Oprea: Voi discuta cu dl Ontanu, protocolul de colaborare este intre cele doua partide/ Am auzit zvonuri ca sunt parlamentari UNPR care vor sa plece, conteaza reactia fiecarui membru, daca vor ramane stabili sau nu

Liviu Dragnea a declarat joi ca regreta situatia prin care trece fostul vicepremier Gabriel Oprea care si-a anuntat demisia si a declarat ca acum este important cum va reactiona fiecare membru al partidului, daca UNPR va ramane sau nu stabil. Dragnea a mentionat ca a auzit zvonuri referitoare la posibile plecari din randul parlamentarilor UNPR catre alte partide.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )