Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ciolacu: Votul de la parlamentare, cea mai aspra palma democratica pentru un presedinte care nu si-a inteles atributiile

Hotnews Hotnews,
 Ciolacu: Votul de la parlamentare, cea mai aspra palma democratica pentru un presedinte care nu si-a inteles atributiile

Marcel Ciolacu a transmis un mesaj pe Facebook in care le multumeste romanilor pentru scorul obtinut de PSD la alegerile parlamentare de duminica. Liderul PSD are si un mesaj pentru Klaus Iohannis, spunand ca votul este cea mai aspra palma democratica pentru un presedinte care nu si-a inteles atributiile. PSD: Orice mandat de formula guvernamentala formata de Orban si partidele de dreapta va fi lipsit de legitimitate. continuă pe Hotnews

Marcel Ciolacu: Romanii i-au transmis clar lui Iohannis ca nu mai poate continua! Este cea mai aspra palma democratica!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a postat pe o retea sociala un mesaj de multumire pentru toti cei care au ales sa voteze Partidul Social Democrat la alegerile parlamentare. Este victoria voastra! Este victoria celor care ati rezistat. Care nu v-ati lasat intimidati!.

Alegerile parlamentare 2020: Judetele din sudul tarii, cea mai mare prezenta la urne. Mobilizare slaba in Moldova

Alegerile parlamentare din 2020 vor ramane in istorie drept scrutinul cu cea mai scazuta prezenta la vot, in conditiile in care doar 31,84% dintre cetatenii cu drept de vot si-au exprimat.

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii. Argesul, cea mai redusa prezenta la vot din ultimii 30 ani

Rezultate oficiale provizorii in Arges la alegerile parlamentare. Argesul a avut la alegerile parlamentare din 6 decembrie cea mai redusa prezenta la vot de dupa decembrie 1989: doar 33,38%.

Alegeri parlamentare 2020. Cea mai scazuta prezenta la vot in judetul Botosani din ultimii 30 de ani

La alegerile parlamentare 2020 in judetul Botosani s-a inregistrat cea mai scazuta prezenta la vot din ultimele trei decenii. La urne a ajuns aproximativ un sfert din electorat, adica nici 30% dintre cei cu drept de vot.

Alegerile parlamentare 2020: Judetele din sudul tarii, cea mai mare prezenta la urne. Mobilizare slaba in Moldova

Alegerile parlamentare din 2020 vor ramane in istorie drept scrutinul cu cea mai scazuta prezenta la vot, in conditiile in care doar 31,84% dintre cetatenii cu drept de vot si-au exprimat.

Digi24 - CTP: Este cea mai rea situatie dintre cele posibile

Cristian Tudor Popescu considera ca rezultatul alegerilor parlamentare 2020, asa cum este prefigurat el de exit-polluri si de rezultatele provizorii, arata cea mai rea situatie dintre cele posibile.

USR-PLUS: La cum arata cifrele la noua ore de la deschiderea urnelor in tara, riscam sa avem in urmatorii patru ani Parlamentul cu cea mai scazuta legitimitate Apelul lui Barna

Alianta USR-PLUS spune ca, la cum arata cifrele la noua ore de la deschiderea urnelor in tara, riscam sa avem in urmatorii patru ani Parlamentul cu cea mai scazuta legitimitate. Formatiunea face un apel la oameni sa mearga la vot, in conditiile prezentei foarte scazute la urne. Si Dan Barna, aflat in izolare din cauza COVID-19 a facut un apel la romani sa mearga sa voteze. La acesta ora, prezenta la alegerile parlamentare 2020 era de 28,11 %.

IOHANNIS: Votul este cel mai puternic instrument aflat la indemana cetateanului

Presedintele Klaus Iohannis a facut, vineri, un apel privind prezenta la vot, aratand ca votul este cel mai puternic instrument aflat la indemana cetateanului, scrie Agerpres.

USR PLUS: Riscam sa avem in urmatorii patru ani Parlamentul cu cea mai scazuta legitimitate

Alianta USR PLUS afirma ca, la cum arata cifrele la noua ore de la deschiderea urnelor in tara, riscam sa avem in urmatorii patru ani Parlamentul cu cea mai scazuta legitimitate. Formatiunea face un apel pentru prezenta la urne.

Ce dieta tine Delia? in viata ei, cea mai lunga cura a durat doar 48 de ore

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute artiste din Romania. in varsta de 38 de ani, aceasta este cantareata, vedeta de televiziune si jurat la emisiunea iUmor. Pe langa asta, mai este jurat si in cadrul competitiei muzicale internationale X Factor Romania. Din 1993 pana in anul 2003 a facut parte din formatia N&D, .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )