Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ciolos, la prima sedinta a noului guvern: Vom adopta o ordonanta privind organizarea ministerelor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ciolos, la prima sedinta a noului guvern: Vom adopta o ordonanta privind organizarea ministerelor

Guvernul va adopta joi, in prima sedinta de la votul de incredere al Parlamentului, o ordonanta privind organizarea unor ministere si va avea loc o prima discutie privind prioritatile administrative si legislative, a anuntat premierul Dacian Ciolos. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul Ciolos, prima sedinta de guvern

Cabinetul Ciolos se va intruni, miercuri, la Palatul Victoria, in prima sedinta de guvern.

Dacian Ciolos conduce prima sedinta de Guvern: Vom adopta o ordonanta privind organizarea ministerelor

Premierul Dacian Ciolos a convocat pentru astazi prima sedinta de Guvern, dupa ce ieri s-a ocupat de activitati de organizare, iar ceilalti ministri au avut parte de ceremoniile de predare-primire a mandatelor.

UPDATE: Cabinetul Ciolos se va reuni, joi, in prima sedinta de Guvern

Cabinetul Dacian Ciolos se va reuni, miercuri, in prima sedinta de Guvern.

Ciolos: Marti depunem juramantul la Cotroceni si miercuri e prima sedinta de guvern

Premierul desemnat Dacian Ciolos a declarat, dupa ce a primit votul de incredere al Parlamentului, ca marti va depune juramantul la Cotroceni, iar miercuri va avea loc prima sedinta de guvern.

Primele declaratii ale lui Ciolos dupa investirea noului Guvern

Dacian Ciolos a declarat, marti, dupa ce Cabinetul sau a primit votul de incredere al Parlamentului, ca spera ca noul Guvern sa fi dobandit increderea Parlamentului nu doar intr-un mod formal.

Dacian Ciolos: Astazi vom adopta o Ordonanta privind organizarea ministerelor

ACTUALIZARE 16:28 Klemm: Angajamentul Guvernului privind lupta anticoruptie e important pentru atragerea investitiilor Ambasadorul american, Hans Klemm, a declarat astazi, intr-un webchat pe Facebook, ca este important angajamentul noului guvern de a lupta impotriva coruptiei pentru a atrage investitii americane suplimentare. *ACTUALIZARE 15:54 Ropepca saluta investirea cabinetului Dacian Ciolos *ACTUALIZARE 15:27 RBL: Educatia si spiritul de initiativa al tinerilor - cea mai importanta resursa a Romaniei.

Dacian Ciolos: Astazi vom adopta o Ordonanta privind organizarea ministerelor

Premierul Dacian Ciolos a anuntat modificari in structura Guvernului, in cadrul primei sedinte a noului Executiv care a inceput la ora 10.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, dupa investirea noului Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a salutat, marti dupa-amiaza, pe Facebook, investirea Guvernului Ciolos si a precizat ca un Guvern tehnocrat este cea mai buna solutie pentru Romania.

Traian Basescu comenteaza investirea noului Guvern: Doctor Ponta nu mai este Prim Ministru - Slava Domnului

Traian Basescu l-a felicitat marti pe Dacian Ciolos pentru investirea guvernului, dupa votul din Parlament, ocazie cu care l-a ironizat pe Catalin Predoiu si si-a exprimat satisfactia ca Ponta nu mai este la Palatul Victoria.

REVISTA BLOGURILOR. Guran: Programul propus de Ciolos, prima dezamagire fata de viitorul guvern

Pe blogurile romanesti citim, marti, parerea lui Catalin Tolontan despre Elisabeta Lipa, care ar fi alegerea potrivita pentru Ministerul Sportului intr-un guvern de imagine, dar si opinia lui Moise Guran despre programul de guvernare cu care se va prezenta Dacian Ciolos in Parlament.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )