Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacian Ciolos conduce prima sedinta de Guvern: Vom adopta o ordonanta privind organizarea ministerelor

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos conduce prima sedinta de Guvern: Vom adopta o ordonanta privind organizarea ministerelor

Premierul Dacian Ciolos a convocat pentru astazi prima sedinta de Guvern, dupa ce ieri s-a ocupat de activitati de organizare, iar ceilalti ministri au avut parte de ceremoniile de predare-primire a mandatelor. continuă pe Adevărul

Ciolos, la prima sedinta a noului guvern: Vom adopta o ordonanta privind organizarea ministerelor

Guvernul va adopta joi, in prima sedinta de la votul de incredere al Parlamentului, o ordonanta privind organizarea unor ministere si va avea loc o prima discutie privind prioritatile administrative si legislative, a anuntat premierul Dacian Ciolos.

Dacian Ciolos: As vrea sa discutam cum facem sa folosim resursele salariale pentru a creste calitatea actului administrativ

Premierul Dacian Ciolos i-a cerut vicepremierului, ministru al dezvoltarii, Vasile Dancu, in prima sedinta de Guvern a cabinetului pe care il conduce, sa analizeze modul in care poate fi imbunatatit actul administrativ. Totodata, i-a solicitat si ministrului finantelor Anca Paliu Dragu sa analizeze cum pot fi utilizate resursele salariale pentru a creste calitatea actului administrativ.

UPDATE: Cabinetul Ciolos se va reuni, joi, in prima sedinta de Guvern

Cabinetul Dacian Ciolos se va reuni, miercuri, in prima sedinta de Guvern.

Ciolos: Marti depunem juramantul la Cotroceni si miercuri e prima sedinta de guvern

Premierul desemnat Dacian Ciolos a declarat, dupa ce a primit votul de incredere al Parlamentului, ca marti va depune juramantul la Cotroceni, iar miercuri va avea loc prima sedinta de guvern.

Deratizarea administratiei - prioritatea asumata de catre premierul Dacian Ciolos. Care sunt obiectivele reformei administrative si de la ce situatie plecam

Reforma administratiei publice este obiectiv principal al guvernului Ciolos. Informatia a aparut odata cu primele eforturi de creare a executivului, s-a confirmat in programul de guvernare si a fost anuntata oficial astazi, la prima sedinta de guvern, de catre premierul Dacian Ciolos. Insarcinat de noul prim-ministru sa gandeasca principiile reformei administrative este vicepremierul Vasile Dancu. Deratizarea administratiei de politruci si reformarea procesului prin care o persoana poate ajunge sa lucreze in administratie reprezinta marea miza a premierului Ciolos. Pe lista masurilor noului guvern: salarizare diferentiata in administratie, in functie de performanta.

Guvernul Ciolos, prima sedinta de guvern

Cabinetul Ciolos se va intruni, miercuri, la Palatul Victoria, in prima sedinta de guvern.

Dacian Ciolos: Astazi vom adopta o Ordonanta privind organizarea ministerelor

ACTUALIZARE 16:28 Klemm: Angajamentul Guvernului privind lupta anticoruptie e important pentru atragerea investitiilor Ambasadorul american, Hans Klemm, a declarat astazi, intr-un webchat pe Facebook, ca este important angajamentul noului guvern de a lupta impotriva coruptiei pentru a atrage investitii americane suplimentare. *ACTUALIZARE 15:54 Ropepca saluta investirea cabinetului Dacian Ciolos *ACTUALIZARE 15:27 RBL: Educatia si spiritul de initiativa al tinerilor - cea mai importanta resursa a Romaniei.

Dacian Ciolos: Astazi vom adopta o Ordonanta privind organizarea ministerelor

Premierul Dacian Ciolos a anuntat modificari in structura Guvernului, in cadrul primei sedinte a noului Executiv care a inceput la ora 10.

Dacian Ciolos, despre sarcina acestui guvern: Vom mentine fara echivoc reperele existente ale politicii europene

Premierul desemnat Dacian Ciolos a declarat marti, in fata celor doua Camere ale Parlamentului, ca noul guvern se va baza pe transparenta in actul decizional, responsabilitate si deschidere catre dialog.

Surse: Cristina Guseth, retrasa din Guvern de Dacian Ciolos in urma prestatiei din Parlament

Premierul desemnat Dacian Ciolos a hotarat in aceasta seara sa retraga pe Cristina Guseth din fruntea Ministerului Justitiei, in urma prestatiei dezastruoase in comisiile de specialitate ale Parlamentului, au declarat surse politice pentru Adevarul. Cristina Guseth primise aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate ale Parlamentului insa raspunsurile sale au fost mult sub asteptari.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )