Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ciorcila, BT: Ne gandim la piata din Spania, acolo unde exista o comunitate importanta de romani

Hotnews Hotnews,
 Ciorcila, BT: Ne gandim la piata din Spania, acolo unde exista o comunitate importanta de romani

Banca Transilvania analizeaza posibilitatea de a-si continua investitiile in extinderea retelei teritoriale din afara Romaniei, dupa ce la inceputul anului 2014 a inaugurat o agentie in orasul Roma. Horia Ciorcila, presedintele Consiliului de Administratie al Bancii Transilvania, a precizat pentru publicatia online bankingnews. ro ca institutia de credit analizeaza posibilitatea dezvoltarii numarului de unitati Banca Transilvania din Italia si, totodata, este interesata si de prezenta intr-o alta tara unde exista o comunitate puternica de romani Spania. continuă pe Hotnews

Christian Tour a pus ochii pe mai multe hoteluri din Spania, Grecia si Romania

Christian Tour, una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, si-a propus sa dezvolte un lant hotelier cu peste 2. 000 de locuri de cazare in statiuni din Grecia si Spania, si opereaza deja un resort de 4 stele in insula Corfu, unde.

Pretul minereului de fier, in declin important pe piata din Singapore

Pretul futures al minereului de fier a scazut vineri, la Bursa din Singapore, ajungand la cel mai redus nivel de la momentul lansarii acestor contracte, anul trecut, pe fondul temerilor legate de slabirea cererii de profil din China - cel mai mare consumator mondial din domeniu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )