Libnet.ro
UNICEF

17:45

Circulatia a fost reluata pe A1, dupa ce incendiul din zona a fost stins

Antena3 Antena3,
Circulatia a fost reluata pe A1, dupa ce incendiul din zona a fost stins

Traficul rutier a fost deviat duminica pe autostrada Bucuresti-Pitesti, pe sensul de mers spre Capitala, de la kilometrul 70, din cauza unui incendiu de vegetatie izbucnit la kilometrul 53, existand pericol. continuă pe Antena3

O pensiune - restaurant din zona de agrement aradeana 'Trei Insule', incendiata de un autor necunoscut

Un incendiu a izbucnit in noaptea de sambata spre duminica la pensiunea- restaurant 'Lir' din zona de agrement 'Trei Insule', situata in apropierea municipiului Arad, pompierii stabilind dupa primele cercetari ca focul a fost pus intentionat de o persoana necunoscuta, a informat capitan Geoge Plesca, purtator de cuvant al ISU Arad, potrivit Agerpres.

Trafic ingreunat pe Autostrada A1, la iesirea din Bucuresti

Traficul este ingreunat, vineri seara, pe Autostrada A1, Bucuresti-Pitesti, din cauza unui camion incarcat cu bere care a pierdut din marfa in momentul in care a accelerat pe banda de intrare pe autostrada. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane nu exista persoane ranite.

Impact fatal. Trei tineri au murit si un altul a fost grav ranit, dupa ce masina in care se aflau a intat intr-un cap de pod

Accident cumplit in noaptea zilei de sambata spre duminica, in satul Caciulesti din comuna Girov, judetul Neamt. Trei tineri au murit pe loc, iar un altul este grav ranit, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod.

BACALAUREAT 2016. Au fost afisate rezultatele dupa contestatii

Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice a afisat, sambata, rezultatele la sesiunea iunie-iulie 2016 a examenului de bacalaureat dupa solutionarea celor 44. 399 de contestatii care au fos.

Prima reactie a Ambasadei Romaniei la Paris: Nu au fost primite solicitari de asistenta consulara din partea cetatenilor romani, dupa atacul din Nisa

Ambasada Romaniei la Paris a recatoionat la cateva ore de la atacul terrorist din Nisa, soldat cu zeci de victim Detalii AICI) in jurul orei 4 dimineata, pe contul de Facebook al Ambasadei a fost.

Pozitia neasteptata a Rusiei dupa atentatul din Franta: Putin e gata sa colaboreze cu SUA in eforturile de combatere a terorismului

Kremlinul a facut un anunt neasteptat dupa atentatele de la Nisa, de Ziua Frantei. Vladimir Putin se arata dispus sa ingroape securea razboiului cu SUA si sa colaboreze pentru exterminarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )