Libnet.ro
UNICEF

18:15

Circulatia tramvaielor, blocata in zona Garii de Nord din Capitala

România Liberă România Liberă,
Circulatia tramvaielor, blocata in zona Garii de Nord din Capitala

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, iar circulatia tramvaielor a fost oprita, joi seara, pe Bulevardul Gheorghe Duca din Capitala dupa ce o conducta care apartine Apa Nova s-a spart, iar asfaltul s-a surpat, spun politistii de la Brigada Rutiera a Capitalei. O conducta de apa care traverseaza Bulevardul Gheorghe Duca din zona Garii de Nord din Capitala s-a spart, joi seara, iar asfaltul din apropiere s-a surpat. continuă pe România Liberă

Circulatia tramvaielor, blocata in zona Garii de Nord din Capitala, dupa ce s-a spart o conducta de apa

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, iar circulatia tramvaielor a fost oprita, joi seara, pe Bulevardul Gheorghe Duca din Capitala dupa ce o conducta care apartine Apa Nova s-a spart, iar asfaltul s-a surpat, spun politistii de la Brigada Rutiera a Capitalei.

Circulatia tramvaielor, blocata in zona Garii de Nord din Capitala, dupa ce s-a spart o conducta de apa

Circulatia tramvaielor a fost oprita, joi seara, iar traficul rutier se desfasoara cu dificultate pe Bulevardul Gheorghe Duca din Capitala, dupa ce o conducta care apartine Apa Nova s-a spart, iar asfaltul s-a.

Geanta suspecta, in zona Pasajului Universitatii din Bucuresti

O geanta suspecta a fost gasita, miercuri seara, in zona Pasajului Universitatii din Bucuresti. Politistii s-au deplasat la fata locului. Alerta s-a dovedit insa falsa, potrivit.

Blocaj pe linia tramvaiului 41 din Capitala din cauza unui accident de circulatie

Un accident rutier in zona Pietei Crangasi, din Capitala, a blocat, luni dimineata, circulatia tramvaielor de pe linia 41. Aproximativ 20 de tramvaie sunt blocate, pe sensul dintre Piata Presei catre Ghencea.

Armenia: Confruntari violente intre politie si protestatarii ce sprijina un grup de persoane care au ocupat sediul politiei din capitala Erevan

Confruntari violente intre fortele de ordine si protestari au izbucnit in capitala Armeniei, Erevan. Numeroase persoane au inlaturat baricadele puse langa un sediu de politie ce este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )