Libnet.ro
UNICEF

16:30

Circulatia tramvaielor 1 este blocata in zona Sincai, din cauza unui accident. Doua persoane sunt ranite

Antena3 Antena3,
Circulatia tramvaielor 1 este blocata in zona Sincai, din cauza unui accident. Doua persoane sunt ranite

Un accident rutier a avut loc, miercuri seara, pe Bulevardul Gheorghe Sincai din Capitala, doua persoane persoane fiind ranite in urma impactului dintre doua masini. Din cauza accidentului, circulat. continuă pe Antena3

ACCIDENT GRAV in Capitala in aceasta seara. Circulatie BLOCATA

Un accident rutier a avut loc, miercuri seara, pe Bulevardul Gheorghe Sincai din Capitala, doua persoane persoane fiind ranite in urma impactului dintre doua masini. Din cauza accidentului, circulat.

Bucuresti: Circulatia este blocata in zona AFI Cotroceni, dupa ce un tramvai a luat foc

Circulatia tramvaiului 25 este blocata miercuri dimineata pe ambele sensuri dupa ce un tramvai a luat foc in zona AFI Cotroceni din Bucuresti, intre Vasile Milea - Razoare, anunta Antena 3. De asemenea, circulatia rutiera in zona a fost intrerupta pe ambele sensuri. Din primele informatii, incidentul nu s-a soldat cu raniti, dar doi pasageri ai tramvaiului au facut atac de panica.

Panica pentru calatorii unui tramvai din Capitala: Incendiu pe linia 25! Circulatia este blocata (FOTO, VIDEO)

Un incendiu s-a produs miercuri dimineata la o garnitura de pe linia de tramvai 25 din Capitala, doua persoane suferind un atac de panica din cauza incidentului, potrivit Stiri pe Surse. Circulatia.

Circulatia pe Transfagarasan, ingreunata din cauza aglomeratiei

Traficul rutier este ingreunat duminica pe Transfagarasan, intre Balea Lac si Balea Cascada, din cauza numarului mare de masini, anunta Inspectoratul de Politie al Judetului Sibiu, potrivit Agerpres.

Trafic restrictionat pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Capitala, din cauza unui accident rutier

Circulatia rutiera pe sensul spre Capitala al Autostrazii Soarelui este restrictionata, duminica seara, la kilometrul 55, din cauza unui accident rutier, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

SPP-ul american a ramas FARA BANI din cauza familiei numeroase a lui Trump

Publicatia americana USA Today informeaza ca din cauza vacantelor dese ale familiei prezidentiale Trump, SPP-ul american nu mai are bani si este in imposibilitatea de a-si mai plati agentii! Agentii.

O adolescenta s-a sinucis din cauza colegilor. Oribil felul in care radeau de ea (FOTO)

O adolescenta s-a sinucis din cauza ca nu mai suporta felul in care colegii se purtau cu ea. Brandy Vela s-a impuscat cu pistolul familiei din cauza ca nu mai suporta jignirile colegilor sai care.

ALARMA la Casa Alba: Secret Service sunt in ALERTA din cauza unui pachet suspect

S-a dat alarma la Casa Alba, iar agentii Secret Service sunt in alerta din cauza unui pachet suspect. stire in curs de actualizare .

UPDATE Circulatia a fost reluata pe Bulevardul Timisoara din Bucuresti, dupa un blocaj cauzat de un tramvai care a luat foc

Circulatia tramvaiului 25 este blocata miercuri dimineata pe ambele sensuri dupa ce un tramvai a luat foc in zona AFI Cotroceni din Bucuresti, intre Vasile Milea - Razoare, anunta Antena 3. Pe aceeasi linie circula si tramvaiele 1, 8 si 11. De asemenea, circulatia rutiera in zona a fost intrerupta pe ambele sensuri. Patru persoane au acuzat dureri la membrele inferioare posibil entorse) si vor fi transportate la spital. Ora 9:00: Circulatia pe Bulevardul Timisoara a fost reluata complet, dupa aproximativ 30 de minute de blocaj.

Situatie revoltatoare pe litoral! O plaja este blocata de un gard, in statiunea Mamaia

Turistii aflati in concediu s-au lovit de o bucata de plaja blocata de un gard, in statiunea Mamaia. Gardul intins pe zece metri de pe tarm pana in mare i-a impiedicat sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )