Libnet.ro
UNICEF

17:00

Circulatie blocata pe Centura Capitalei: Un accident rutier s-a soldat cu trei raniti (VIDEO)

B1 B1,
Circulatie blocata pe Centura Capitalei: Un accident rutier s-a soldat cu trei raniti (VIDEO)

Un blocaj are loc pe Centura Capitalei din cauza unui accident in care au fost implicate doua autoturisme. Catalin Bocai, comisar Centrul Infotrafic, a oferit mai multe amanunte pentru Stirile B1TV. continuă pe B1

Accident groaznic pe Centura Capitalei: o fetita de trei ani a murit

Un tragic accident rutier a avut loc in zona Prelungirea Ghencea la Centura Domnesti. O fetita de trei ani a murit dupa ce a fost lovita de un tir. Copila era insotita de tatal sau, care este.

Accident rutier grav in Constanta! Doua persoane au murit, alte trei au fost ranite (VIDEO)

Accident mortal in Constanta! O femeie si un barbat au murit, iar alte trei persoane au fost ranite, in urma unui grav accident rutier produs, sambata seara, la intrare in localitatea.

Patru persoane ranite, printre care doi copii, ranite in urma unui accident rutier produs pe Soseaua Petricani

Un accident rutier s-a produs, marti dimineata, pe Soseaua Petricani, patru masini fiind implicate. Patru persoane au fost ranite usor, printre acestea fiind si doi minori.

FOTO: Accident rutier pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitala. Doua persoane au fost ranite usor

Un accident rutier a avut loc, duminica seara, pe Bluevardul Iuliu Maniu, in apropiere de Piata Gorjului, pe sensul spre iesire din Capitala.

FOTO: Accident rutier pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitala

Un accident rutier a avut loc, duminica seara, pe Bluevardul Iuliu Maniu, in apropiere de Piata Gorjului, pe sensul spre iesire din Capitala.

Accident rutier la Fantana Miorita din Capitala

Doua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs duminica dimineata in zona Fantanii Miorita din Capitala.

Accident rutier, la Fantana Miorita din Capitala

Un accident rutier a avut loc, in aceasta dimineata, in zona Fantanii Miorita din Capitala, iar in urma acestuia doua persoane au fost transportate la Spitalul Floreasca, a anuntat Ovidiu Munteanu, purtator de cuvant al Brigazii Rutiere.

O tanara de 25 de ani a provocat un accident rutier la iesirea din Vaslui

Trei masini au fost implicate marti dupa- amiaza intr-un accident produs la iesirea din municipiul Vaslui, spre Barlad, in apropierea benzinariei Lukoil.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2678 seconds )