Libnet.ro
UNICEF

18:15

Citatul saptamanii. Cand vezi imigrantii care mananca sandvisuri expirate, te gandesti: cat de rea era viata in Romania daca li se pare bun traiul de aici?

Adevărul Adevărul,
Citatul saptamanii. Cand vezi imigrantii care mananca sandvisuri expirate, te gandesti: cat de rea era viata in Romania daca li se pare bun traiul de aici?

Decizia postului BBC de a incheia colaborarea cu Jeremy Clarkson, anuntul facut de actrita Angelina Jolie potrivit caruia si-a extirpat si ovarele, precum si motivele pentru care cantareata irlandeza Sinead OConnor nu va mai canta niciodata cea mai cunoscuta piesa a sa, Nothing Compares 2 U, sunt doar cateva dintre evenimentele care au marcat saptamana ce s-a incheiat. Adevarul va prezinta cele mai importante declaratii. continuă pe Adevărul

Citatul saptamanii. Atunci cand ii vezi pe imigrantii care mananca sandvisuri expirate, te gandesti: cat de rea era viata lor in Romania daca li se pare bun traiul de aici?

Decizia postului BBC de a incheia colaborarea cu Jeremy Clarkson, anuntul facut de actrita Angelina Jolie potrivit caruia si-a extirpat si ovarele, precum si motivele pentru care cantareata irlandeza Sinead OConnor nu va mai canta niciodata cea mai cunoscuta piesa a sa, Nothing Compares 2 U, sunt doar cateva dintre evenimentele care au marcat saptamana ce s-a incheiat. Adevarul va prezinta cele mai importante declaratii.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )