Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clasamentul International al Universitatilor 2012: Patru universitati din Romania sunt incluse in top 700 mondial

Hotnews Hotnews,
Clasamentul International al Universitatilor 2012: Patru universitati din Romania sunt incluse in top 700 mondial

Patru universitati din Romania sunt incluse in Clasamentul International al Universitatilor - QS World University Rankings 2012. Este vorba despre Universitatea din Bucuresti, Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi si Universitatea de Vest din Timisoara, care se afla in Top 700 la nivel mondial. Vezi in articol care sunt primele 10 universitati din lume si care sunt criteriile care stau la baza Top 700. continuă pe Hotnews

Parlamentul European dezbate miercuri situatia politica din Romania.

Eurodeputatii romani din PSD, PDL, PNL si UDMR s-au pregatit pentru dezbaterea care va avea lor miercuri in Parlamentul European, de circa 40 de minute, privind situatia politica din Romania, cu discursuri, intrebari, pozitii scrise, precum si cu mobilizarea grupurilor din care fac parte, potrivit Mediafax. Parlamentul European va dezbate miercuri, in sesiunea plenara de la Strasbourg, de la ora locala 15. 00 ora Romaniei), situatia politica de la Bucuresti, dupa ce asculta pozitiile .

Preturile apartamentelor din Romania, la cel mai scazut nivel din ultimii ani

Preturile apartamentelor din Romania au ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii ani, cu tarife medii in luna august de 967 euro/metru patrat, ceea ce reprezinta o scadere de 0,8% fata de luna iulie, se arata.

Vilaro.ro, primul magazin online Erwin Muller din Romania.

In aceasta vara, Vilaro Design a lansat primul magazin online din Romania, dintr-o succesiune de trei. Portofoliul de produse atent selectionate de o echipa de profesionisti sunt de o calitate exceptionala, tipic germana, apartinad retailerului Erwin Muller. Compania a fost fondata acum 60 de ani, in 1951, nascuta din talentul si pasiunea unui priceput croitor. Ideea s-a mostenit din generatie in generatie, dezvoltandu-se permanent, ajungand astazi la un portofoliu de peste 80.

Cea mai inalta cladire din Romania: Ce nu stiai despre Sky Tower.

Cea mai inalta cladire de birouri din Romania, a costat 100 de milioane de euro si va fi finalizata la sfarsitul acestui an, potrivit economica. net Cladirea de birouri Sky Tower este de doua ori mai inalta decat hotelul Intercontinental. Din cei 50. 000 de metri cubi de beton folositi puteau fi construite 400 de case. Pentru constructia turnului au fost folosite 4. 453 de km de bare de otel, suficiente pentru a inconjura toate granitele Romaniei si pentru a ramane cu 1. 300 km de bare. Durata .

Padurile virgine din Romania au primit astazi statutul de protectie integrala

Bucuresti, 10 septembrie - Ministrul Mediului si Padurilor, Rovana Plumb a semnat astazi Ordinul de Ministru referitor la stabilirea criteriilor de identificare a padurilor virgine din Romania, alaturi de.

Clasamentul WTA: Sorana Carstea a urcat pe locul 32 - A devenit cea mai bine clasata jucatoare din Romania

Sorana Carstea a urcat pana pe locul 32 in ierarhia WTA, devenind astfel cea mai bine clasata jucatoare din Romania. Cu 1591 de puncte acumulate, Sorana a intrecut-o pe Monica Niculescu locul 41). Lider se mentine Victoria Azarenka, urmata de Maria Sharapova si Agnieszka Radwanska.

Cea mai mare mamaliga din Romania, pregatita la Cluj.

Cea mai mare mamaliga pregatita vreodata in Romania a fost preparata la Cluj, cu ocazia Campionatului International de Gatit in Aer Liber. Mamaliga a fost pregatita de bucatarii de la restaurantul Memo 10, detinut de Primaria Cluj-Napoca. Este vorba de o mamaliga de 200 de kilograme, cu branza si cu jumari. Dupa omologarea recordului national, mamaliga a fost impartita participantilor la evenimentul organizat in parcarea Polus Center. La campionatul de gatit din parcare au participat echipe .

Business report: Totul despre creditele disperarii. Care este adevaratul lor pret?; Oltchim, marirea si decaderea unui colos; Preturile apartamentelor vechi din Romania isi continua declinul

Suta de lei la hectar va fi acordata incepand cu 1 noiembrie 2012. Micii agricultori, care cultiva intre unu si zece hectare de teren, vor primi despagubirile pentru seceta, in valoare de 100 lei/ha, incepand cu. Grzegorz Konieczny: Listarea Fondului Proprietatea la Varsovia, blocata la CNVM. Listarea Fondului Proprietatea la Bursa din Varsovia, aprobata de actionari, depinde de conexiunea dintre.

Munca la negru ... cu studii universitare - paradoxul de pe piata muncii din Romania

Aproximativ un sfert dintre angajatii fara forme legale din Romania au studii superioare, iar o parte importanta dintre cei care lucreaza la negru efectueaza munca calificata sau la birou, situatie care.

Zeci de prizonieri ai CIA, plasati in cladiri secrete din Romania. Raportul care arata cat de implicata este tara noastra in acest scandal

Parlamentul European voteaza, astazi, o noua rezolutie pe tema inchisorilor secrete ale CIA din unele tari est-europene, printre care si Romania. Proiectul rezolutiei invita toate statele Uniunii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )