Libnet.ro
UNICEF

16:30

Clasamentul WTA: Simona Halep revine pe locul 5; Garbine Muguruza, noul numar doi mondial

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep revine pe locul 5; Garbine Muguruza, noul numar doi mondial

Simona Halep a revenit pe locul 5 in clasamentul WTA, dupa incheierea turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Castigatoare la Paris, Garbine Muguruza a urcat pana pe locul 2, jucatoarea din Spania aflandu-se la 1564 puncte in urma liderului Serena Williams. continuă pe Hotnews

Clasament WTA: Simona Halep, din nou pe locul cinci

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a urcat o pozitie si se afla din nou pe locul cinci in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis WTA).

Clasament WTA. Veste buna pentru Simona Halep

Romanca Simona Halep a urcat o pozitie si se afla pe locul 5 in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, dupa ce a ajuns pana in optimile turneului de.

Garbine Muguruza a castigat turneul Roland Garros, dupa victoria in fata Serenei Williams (VIDEO)

Victorie uriasa pentru Garbine Muguruza, care a reusit sa castige la Roland Garros primul trofeu de Grand Slam din cariera, in fata numarului 1 mondial, Serena Williams. Muguruza s-a impus dupa.

LIVE Serena Williams-Garbine Muguruza in finala de la Roland Garros. Pierde Serena a doua finala de Mare Slem la rand?

Finala feminina de la Roland Garros le opune in acest an pe Serena Williams si Garbine Muguruza, doua jucatoare care au mai disputat un ultim act intr-un turneu major.

GAME cu GAME Serena Williams-Garbine Muguruza in finala de la Roland Garros

Finala feminina de la Roland Garros le-a opus in acest an pe Serena Williams si Garbine Muguruza, doua jucatoare care au mai disputat un ultim act intr-un turneu major.

Roland Garros: Garbine Muguruza, noua regina de la Paris - Serena Williams, invinsa cu propriile arme

Garbine Muguruza a fost sambata adevarata Serena de pe Philippe Chatrier, jucatoarea din Spania evoluand incredibil impotriva Serenei Williams. Cap de serie numarul patru, Garbine a servit foarte bine cu multa forta), s-a deplasat foarte bine si a reusit sa o invinga pe Serena tocmai cu principala sa arma: agresivitatea. A fost 7-5, 6-4 pentru iberica meciul a durat o ora si 43 de minute), acesta fiind primul titlu de Grand Slam din cariera pentru sportiva in varsta de 22 de ani. De cealalta parte, Serena nu trece nici de aceasta data peste blestemul egalarii recordului detinut de Steffi Graf - 22 de titluri de Mare Slem.

Lovitura pentru Serena Williams. Turneul de la Roland Garros, castigat de Garbine Muguruza

Garbine Muguruza, favorita numarul patru, a invins-o, sambata, scor 7-5, 6-4, pe liderul mondial, Serena Williams, in finala turneului de Mare Slem de la Roland Garros, acesta fiind primul trofeu de.

Garbine Muguruza, campioana la Roland Garros. A doua finala de Mare Slem pierduta de Serena Williams in acest an

Jucatoarea iberica Garbine Muguruza a cucerit, sambata, primul sau titlu intr-un turneu de Mare Slem, dupa ce a invins-o pe Serena Williams in doua seturi in finala de la Roland Garros.

Serena Williams si Garbine Muguruza vor juca in finala de la Roland Garros

Serena Williams si Garbine Muguruza vor disputa finala de la Roland Garros, informeaza B1 TV. Serena va juca in ultimul act al turneului de mare Slam dupa ce a invins-o in semifinale pe.

Serena Williams in a 27-a finala de Mare Slem. Test greu cu Garbine Muguruza

Jucatoarele Serena Williams si Garbine Muguruza vor disputa finala turneului de la Roland Garros, dupa victorii in doua seturi obtinute in semifinalele de vineri.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )