Libnet.ro
UNICEF

06:31

Clasamentul WTA: Simona Halep a urcat pe locul 4

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep a urcat pe locul 4

Simona Halep se afla, incepand de luni, pe locul 4 in ierarhia WTA, cu o pozitie mai sus fata de saptamana trecuta, cu 5. 206 puncte acumulate. Lider se mentine Serena Williams, americanca fiind urmata de Angelique Kerber si de Karolina Pliskova. continuă pe Hotnews

Simona Halep a urcat pe locul 4 in clasamentul WTA

Simona Halep, care a ajuns pana in semifinale la turneul de la Stuttgart, a urcat de pe 5 pe locul 4 in clasamentul WTA de simplu, cu 5206 de puncte, conform ierarhiei data publicitatii luni,.

WTA Stuttgart: Simona Halep vs Anastasija Sevastova 6-3, 6-1/Victorie lejera - Halep, la prima semifinala din acest an

Simona Halep a avut nevoie doar de o ora pentru a se impune in fata letonei Anastasija Sevastova locul 26 WTA), obtinand astfel calificarea in semifinalele turneului Premier de la Stuttgart. Cap de serie numarul patru, Halep nu i-a lasat nicio sansa adversarei, adjudecandu-si victoria cu 6-3, 6-1. A cincea jucatoare a lumii se afla la prima semifinala din acest an, urmand sa se dueleze cu Laura Siegemund Germania, locul 49 WTA) pentru un loc in ultimul act al competitiei.

LIVESCORE Simona Halep vs Anastasija Sevastova (dupa ora 21:45)

Simona Halep cap de serie numarul patru) se afla la o victorie distanta de prima semifinala din acest an, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Anastasija Sevastova Letonia), locul 26 WTA, in sferturile de finala ale turneului Premier de la Stuttgart. Partida dintre Halep si Sevastova se va disputa dupa ora 21:45 si va fi transmisa in direct la Digi Sport si Livescore pe HotNews. ro.

LIVESCORE Simona Halep vs Anastasija Sevastova (dupa ora 23:00)

Simona Halep cap de serie numarul patru) se afla la o victorie distanta de prima semifinala din acest an, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Anastasija Sevastova Letonia), locul 26 WTA, in sferturile de finala ale turneului Premier de la Stuttgart. Partida dintre Halep si Sevastova se va disputa dupa ora 23:00 si va fi transmisa in direct la Digi Sport si Livescore pe HotNews. ro.

De ce are Simona Halep sanse mari sa castige in acest an turneul de la Stuttgart, in viziunea specialistilor WTA

Sezonul de zgura al circuitului profesionist feminin a debutat in 2017 cu turneul de la Stuttgart, iar Simona Halep 5 WTA) si-a trecut in cont o prima victorie, 6-2, 6-3, cu jucatoarea ceha Barbora Strycova 17 WTA). Anastasija Sevastova din Letonia, locul 26 WTA, va juca azi cu romanca in sferturile de finala ale competitiei de categorie Premier din Germania.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele Porsche Tennis Grand Prix

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 4, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 6-1, pe sportiva letona Anastasija Sevastova, locul 26 WTA, calificandu-se in premiera in acest an in semifinalele unui turneu, la Porsche Tennis Grand Prix.

WTA Stuttgart: Simona Halep vs Anastasija Sevastova 6-3, 6-1/Halep, la prima semifinala din acest an

Simona Halep a avut nevoie doar de o ora pentru a se impune in fata letonei Anastasija Sevastova locul 26 WTA), obtinand astfel calificarea in semifinalele turneului Premier de la Stuttgart. Cap de serie numarul patru, Halep nu i-a lasat nicio sansa adversarei, adjudecandu-si victoria cu 6-3, 6-1. Se actualizeaza.

LIVE Text Simona Halep vs Laura Siegemund (in jurul orei 20:00)/ Sharapova, invinsa de Mladenovic

Simona Halep se afla la un singur meci distanta de prima finala din 2017, jucatoarea noastra intalnind-o pe Laura Siegemund Germania - 49 WTA) in semifinalele de la Stuttgart turneu din categoria Premier). Disputa va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2. Update: Kristina Mladenovic este deja in ultimul act al competitiei, a invins-o pe Maria Sharapova 3-6, 7-5 6-4).

LIVE Text Simona Halep vs Laura Siegemund 4-6, 1-1/ Sharapova, invinsa de Mladenovic

Simona Halep se afla la un singur meci distanta de prima finala din 2017, jucatoarea noastra intalnind-o pe Laura Siegemund Germania - 49 WTA) in semifinalele de la Stuttgart turneu din categoria Premier). Disputa este LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2. Update: Kristina Mladenovic este deja in ultimul act al competitiei, a invins-o pe Maria Sharapova 3-6, 7-5 6-4).

Simona Halep a ratat calificarea in finala turneului WTA de la Stuttgart

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, a fost invinsa de germanca Laura Siegemund cu 6-4, 7-5, sambata, in semifinalele turneului WTA de la Stuttgart, dotat cu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )