Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE Text Simona Halep vs Laura Siegemund 4-6, 1-1/ Sharapova, invinsa de Mladenovic

Hotnews Hotnews,
 LIVE Text Simona Halep vs Laura Siegemund 4-6, 1-1/ Sharapova, invinsa de Mladenovic

Simona Halep se afla la un singur meci distanta de prima finala din 2017, jucatoarea noastra intalnind-o pe Laura Siegemund Germania - 49 WTA) in semifinalele de la Stuttgart turneu din categoria Premier). Disputa este LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2. Update: Kristina Mladenovic este deja in ultimul act al competitiei, a invins-o pe Maria Sharapova 3-6, 7-5 6-4). continuă pe Hotnews

LIVE Text Simona Halep vs Laura Siegemund (in jurul orei 20:00)/ Sharapova, invinsa de Mladenovic

Simona Halep se afla la un singur meci distanta de prima finala din 2017, jucatoarea noastra intalnind-o pe Laura Siegemund Germania - 49 WTA) in semifinalele de la Stuttgart turneu din categoria Premier). Disputa va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2. Update: Kristina Mladenovic este deja in ultimul act al competitiei, a invins-o pe Maria Sharapova 3-6, 7-5 6-4).

WTA Stuttgart: Laura Siegemund vs Simona Halep 6-4, 7-5/ Complexul Laura - Halep, eliminata in semifinale

Simona Halep nu a gasit nici de aceasta data combinatia castigatoare impotriva Laurei Siegemund Germania - 48 WTA), nemtoaica impunandu-se pentru a doua oara consecutiv in fata Simonei la Stuttgart prima data a fost anul trecut, in optimi). A fost 6-4, 7-5 pentru Laura, dupa un meci care a durat o ora si 44 de minute. Simona a avut sansa ei: a avut doua mingi de set in mansa a doua, la 5-4, pe serviciul ei, insa nu a putut profita. Se actualizeaza.

Sansa mare pentru Simona Halep. Dupa trei luni se intoarce in careul de asi al tenisului feminin, fara a reusi vreun rezultat remarcabil

Simona Halep nu a avut rezultate foarte bune in primlele patru luni ale acestui an, dar norocul este de partea sa.

WTA Stuttgart: Simona Halep vs Anastasija Sevastova 6-3, 6-1/Victorie lejera - Halep, la prima semifinala din acest an

Simona Halep a avut nevoie doar de o ora pentru a se impune in fata letonei Anastasija Sevastova locul 26 WTA), obtinand astfel calificarea in semifinalele turneului Premier de la Stuttgart. Cap de serie numarul patru, Halep nu i-a lasat nicio sansa adversarei, adjudecandu-si victoria cu 6-3, 6-1. A cincea jucatoare a lumii se afla la prima semifinala din acest an, urmand sa se dueleze cu Laura Siegemund Germania, locul 49 WTA) pentru un loc in ultimul act al competitiei.

Simona Halep a ratat calificarea in finala turneului WTA de la Stuttgart

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, a fost invinsa de germanca Laura Siegemund cu 6-4, 7-5, sambata, in semifinalele turneului WTA de la Stuttgart, dotat cu.

LIVESCORE Simona Halep vs Anastasija Sevastova (dupa ora 21:45)

Simona Halep cap de serie numarul patru) se afla la o victorie distanta de prima semifinala din acest an, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Anastasija Sevastova Letonia), locul 26 WTA, in sferturile de finala ale turneului Premier de la Stuttgart. Partida dintre Halep si Sevastova se va disputa dupa ora 21:45 si va fi transmisa in direct la Digi Sport si Livescore pe HotNews. ro.

LIVESCORE Simona Halep vs Anastasija Sevastova (dupa ora 23:00)

Simona Halep cap de serie numarul patru) se afla la o victorie distanta de prima semifinala din acest an, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Anastasija Sevastova Letonia), locul 26 WTA, in sferturile de finala ale turneului Premier de la Stuttgart. Partida dintre Halep si Sevastova se va disputa dupa ora 23:00 si va fi transmisa in direct la Digi Sport si Livescore pe HotNews. ro.

WTA Stuttgart: Simona Halep vs Anastasija Sevastova 6-3, 6-1/Halep, la prima semifinala din acest an

Simona Halep a avut nevoie doar de o ora pentru a se impune in fata letonei Anastasija Sevastova locul 26 WTA), obtinand astfel calificarea in semifinalele turneului Premier de la Stuttgart. Cap de serie numarul patru, Halep nu i-a lasat nicio sansa adversarei, adjudecandu-si victoria cu 6-3, 6-1. Se actualizeaza.

Simona Halep, victorie convingatoare la Stuttgart

Simona Halep adebutatazi inturneul de la Stuttgart, acolo unde a jucat direct in turul doi. Simona s-a calificat in turul trei, dupa victoria contra Barborei Strycova, locul 17.

WTA Stuttgart: Simona Halep - Barbora Strycova 6-2, 6-3/ Halep, calificare in sferturi - In control

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile turneului Premier de la Stuttgart, dupa ce invins-o in doua seturi, scor 6-2, 6-3, pe Barbora Strycova Cehia - locul 17 WTA). Meciul a fost unul la discretia Simonei, disputa intinzandu-se pe durata a 75 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )