Libnet.ro
UNICEF

09:15

WTA Stuttgart: Simona Halep vs Anastasija Sevastova 6-3, 6-1/Halep, la prima semifinala din acest an

Hotnews Hotnews,
 WTA Stuttgart: Simona Halep vs Anastasija Sevastova 6-3, 6-1/Halep, la prima semifinala din acest an

Simona Halep a avut nevoie doar de o ora pentru a se impune in fata letonei Anastasija Sevastova locul 26 WTA), obtinand astfel calificarea in semifinalele turneului Premier de la Stuttgart. Cap de serie numarul patru, Halep nu i-a lasat nicio sansa adversarei, adjudecandu-si victoria cu 6-3, 6-1. Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

WTA Stuttgart: Simona Halep vs Anastasija Sevastova 6-3, 6-1/Victorie lejera - Halep, la prima semifinala din acest an

Simona Halep a avut nevoie doar de o ora pentru a se impune in fata letonei Anastasija Sevastova locul 26 WTA), obtinand astfel calificarea in semifinalele turneului Premier de la Stuttgart. Cap de serie numarul patru, Halep nu i-a lasat nicio sansa adversarei, adjudecandu-si victoria cu 6-3, 6-1. A cincea jucatoare a lumii se afla la prima semifinala din acest an, urmand sa se dueleze cu Laura Siegemund Germania, locul 49 WTA) pentru un loc in ultimul act al competitiei.

WTA Stuttgart: Simona Halep - Barbora Strycova 6-2, 6-3/ Halep, calificare in sferturi - In control

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile turneului Premier de la Stuttgart, dupa ce invins-o in doua seturi, scor 6-2, 6-3, pe Barbora Strycova Cehia - locul 17 WTA). Meciul a fost unul la discretia Simonei, disputa intinzandu-se pe durata a 75 de minute.

WTA Stuttgart: Simona Halep o va intalni in turul doi pe Barbora Strycova

Simona Halep a aflat numele adversarei din turul doi al turneului WTA de la Stuttgart, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Barbora Strycova Cehia - locul 17 WTA). Competitia germana face parte din categoria Premier.

LIVESCORE Simona Halep vs Anastasija Sevastova (dupa ora 21:45)

Simona Halep cap de serie numarul patru) se afla la o victorie distanta de prima semifinala din acest an, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Anastasija Sevastova Letonia), locul 26 WTA, in sferturile de finala ale turneului Premier de la Stuttgart. Partida dintre Halep si Sevastova se va disputa dupa ora 21:45 si va fi transmisa in direct la Digi Sport si Livescore pe HotNews. ro.

LIVESCORE Simona Halep vs Anastasija Sevastova (dupa ora 23:00)

Simona Halep cap de serie numarul patru) se afla la o victorie distanta de prima semifinala din acest an, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Anastasija Sevastova Letonia), locul 26 WTA, in sferturile de finala ale turneului Premier de la Stuttgart. Partida dintre Halep si Sevastova se va disputa dupa ora 23:00 si va fi transmisa in direct la Digi Sport si Livescore pe HotNews. ro.

WTA Stuttgart: Anastasija Sevastova va fi adversara Simonei Halep in sferturi

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 4, o va intalni pe Anastasija Sevastova Letonia, locul 26 WTA), in sferturile de finala ale turneului Premier de la Stuttgart. In varsta de 27 de ani, Sevastova a invins-o pe britanica Johanna Konta, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, scor 6-3, 7-5, in optimile competitiei.

De ce are Simona Halep sanse mari sa castige in acest an turneul de la Stuttgart, in viziunea specialistilor WTA

Sezonul de zgura al circuitului profesionist feminin a debutat in 2017 cu turneul de la Stuttgart, iar Simona Halep 5 WTA) si-a trecut in cont o prima victorie, 6-2, 6-3, cu jucatoarea ceha Barbora Strycova 17 WTA). Anastasija Sevastova din Letonia, locul 26 WTA, va juca azi cu romanca in sferturile de finala ale competitiei de categorie Premier din Germania.

WTA: Simona Halep, lovitura zilei de miercuri la Stuttgart

Asociatia Jucatoarelor Profesioniste de Tenis WTA) a ales drept lovitura zilei de miercuri un punct castigat de Simona Halep, locul 5 mondial, in fata cehoaicei Barbora Strycova 17 WTA), in meciul care i-a adus sportivei noastre calificarea in sferturile turneului Premier de la Stuttgart.

VIDEO WTA: Simona Halep, lovitura zilei de miercuri la Stuttgart

Asociatia Jucatoarelor Profesioniste de Tenis WTA) a ales drept lovitura zilei de miercuri un punct castigat de Simona Halep, locul 5 mondial, in fata cehoaicei Barbora Strycova 17 WTA), in meciul care i-a adus sportivei noastre calificarea in sferturile turneului Premier de la Stuttgart.

Debut cu dreptul pentru Simona Halep la Stuttgart! Cu cine poate juca in sferturi

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 4, a invins-o cu scorul de 6-2, 6-3, pe jucatoarea ceha Barbora Strycova, locul 17 WTA, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier de la Stuttgart.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )