Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cleopatra Stratan se marita. A fost ceruta in casatorie in ziua in care a implinit 18 ani

ADPM ADPM,
Cleopatra Stratan se marita. A fost ceruta in casatorie in ziua in care a implinit 18 ani

Cleopatra Stratan se marita! Artista a fost ceruta de sotie de catre iubitul ei, Edward Sanda, exact in ziua in care a implinit 18 ani. Iata aici toate detaliile! . continuă pe ADPM

Cleopatra Stratan, ceruta in casatorie de ziua ei, chiar la miezul noptii

Cleopatra Stratan a fost ceruta in casatorie de Edward Sanda in primul minut al zilei in care a impl.

Cleopatra Stratan si Edward Sanda s-au logodit. Artista a fost ceruta in casatorie chiar la majorat (FOTO)

Cleopatra Stratan si Edward Sanda s-au logodit marti. Cantareata a fost ceruta in casatorie chiar in ziua in care aceasta a implinit 18 ani. Cleopatra Stratan, ceruta in casatorie de ziua.

Cleopatra Stratan e majora! 10 imagini ale transformarii ei in cei 18 ani de viata

Celebra inca de la varsta de numai trei anisori, cea care il interpreta pe Ghita, Cleopatra Stratan, a devenit astazi majora. Iata cateva imagini care surprind transformarile prin care a trecut aceasta de-a lungul timpului. Imagini ale transformarii Cleopatrei Stratan, pana la cei 18 ani Cleopatra Stratan s-a nascut pe data de 6 octombrie2002, la .

Cleopatra Stratan a implinit varsta de 18 ani. Cat de mult a crescut cantareata si cu cine se pregateste sa se casatoreasca (GALERIE FOTO)

Cleopatra Stratan a implinit varsta majoratului, marti, 6 octombrie. Talentata adolescenta si-a petrecut prima parte a zilei aniversare cu iubitul ei, cantaretul Edward Sanda si bunul lor prieten, Dima.

Ce s-a intamplat azi in Romania si Turcia! 5 octombrie, ziua care a uluit specialistii ANM

Dupa ce temperaturile au ajuns in weekend la 31-32 de grade in tara, luni vremea a fost si mai calda, cu maxime de 34 de grade celsius in sud, 29 de grade la Brasov, si 26 de grade la Predeal, adica cu 10 grade mai mult decat cele normale pentru aceasta perioada. Ce s-a intamplat .

Lista statelor din zona galbena a fost actualizata. Toti cetatenii care vin din aceste tari vor fi obligati sa stea in carantina. Exista o singura exceptie

Pandemia de COVID-19 se afla pe o panta ascendenta in toata lumea, motiv pentru care, autoritatile din Romania au anuntat in cursul serii de ieri noi restrictii pentru a evita raspandirea virusului. Dupa indelungi discutii, Guvernul a actualizat lista statelor din zona galbena, astfel ca cetatenii care vor veni din aceste tari vor fi obligati .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )