Libnet.ro
UNICEF

00:07

Clipe de cosmar pentru o femeie din Vaslui. Ororile la care a supus-o nepotul ei

Antena3 Antena3,
Clipe de cosmar pentru o femeie din Vaslui. Ororile la care a supus-o nepotul ei

Clipe de cosmar pentru o femeie. Aceasta a trait clipe de groazein propria sa locuinta. Nepotul sau a supus-o unui calvar inimaginabil. Batrana de 78 de ani din localitatea Brodoc, Vaslui a fost. continuă pe Antena3

Clipe cumplite pentru o batrana din Hunedoara. A fost violata si talharita de un barbat de 52 de ani

Un barbat de 52 de ani, din judetul Dolj, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a violat si talharit o femeie in varsta de 71 de ani din comuna Soimus, judetul Hunedoara, care locuia singura.

Primaria Sectorului 4 construieste trei unitati de invatamant si o biblioteca pentru romanii din regiunea Cernauti, Ucraina

Primaria Sectorului 4 construieste trei unitati de invatamant doua gradinite, o scoala) si o biblioteca pentru romanii din regiunea Cernauti, Ucraina. Urmare a acordului de.

Evaluarea nationala pentru elevii din clasa a II-a. Cat conteaza nota obtiunuta la aceasta testare

Evaluarea nationala pentru elevii din clasa a II-a a inceput, marti, cu probele scrise la Limba romana si Limba materna, urmand ca miercuri sa fie sustinute si testele de citire aferente acestor discipline. Notele obtinute de elevi la evaluarea nationala nu vor fi trecute in catalog. Se estimeaza ca peste 550. 000 de elevi vor participa, [] .

ANALIZA BLOOMBERG: A revenit perioada de cosmar pentru bancile turcesti

Deprecierea lirei afecteaza puternic capacitatea companiilor de rambursare a creditelor Recenta depreciere a monedei Turciei, lira, ar putea inrautati situatia bancilor din aceasta tara, potrivit unei analize Bloomberg.

O femeie din Arges si-a pierdut viata in timp ce indrepta spre casa. in acelasi loc a murit si fiul ei

O femeie de 73 de ani si-a pierdut viata in mod tragic in timp ce se indrepta spre casa. Femeia din Arges a cazut intr-o garla pe care trebuia sa o traverseze si s-a inecat. Se pare ca in.

Gest eroic si riscant facut de un tanar pentru a salva o adolescenta care voia sa se sinucida (VIDEO)

Gest eroic si nebunesc in acelasi timp, facut de un tanar pentru a salva o adolescenta care voia sa se sinucida. Fata de 16 ani s-a aruncat in fata trenului, care tocmai intra in gara. Fara sa stea pe.

MFP a publicat proiectul de OUG elaborat din dispozitia premierului, care prevede scutirea de CASS pentru sute de contribuabili

Aproximativ 600. 000 de contribuabili, care ar trebui sa plateasca contribuatia la santatate la nivelul salariului minim, pentru venituri mai mici decat acesta, realizate in perioada 1 iulie 2015 si 31 decembrie 2017 scapa de aceasta obligatie.

DOCUMENT AEP a scos din proiectul de OUG pentru modificarea legii referendumului articolul care-i interzicea lui Iohannis sa cheme romanii voteze DA / A ramas insa prevederea cu cvorumul majorat

Din proiectul actualizat al textului de ordonanta de urgenta de modificare a legii referendumului a disparut prevederea care-i interzicea presedintelui sa cheme romanii sa voteze DA la consultarea pe teme de justitie, programata in aceeasi zi cu europarlamentarelor. Potrivit documentului publicat pe site-ul Autoritatii Electorale PenrmanenteAEP), prevederea care majoreaza cvorumul de prezenta a ramas. Proiectul de OUG nu figureaza pe ordinea de zi publicata de Guvern pentru sedinta de miercuri, insa acesta poate fi introdus pe cea suplimentara. De altfel, premierul Dancila a declarat ca ordonanta va fi adoptata miercuri.

DOCUMENT AEP a scos din proiectul de OUG pentru modificarea legii referendumului articolul care-i interzicea lui Iohannis sa cheme romanii sa voteze DA / A ramas insa prevederea cu cvorumul majorat

Proiectul de OUG nu figureaza pe ordinea de zi publicata de Guvern pentru sedinta de miercuri, insa acesta poate fi introdus pe cea suplimentara. De altfel, premierul Dancila a declarat ca ordonanta va fi adoptata miercuri.

Cresterea tarifelor pentru marfurile din China, cauzata de incalcarea unor angajamente ale statului chinez

Miscarea presedintelui Trump de a impune tarife aditionale produselor provenite din China a fost provocata de incalcarea unor angajamente pe care China le-a facut in timpul negocierilor cu SUA, relateaza Reuters, citand declaratiile unor oficiali americani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )