Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cluj-Napoca. Copil cazut in gol 4 metri printre tribune, la un meci de baschet

Antena3 Antena3,
Cluj-Napoca. Copil cazut in gol 4 metri printre tribune, la un meci de baschet

In timpul meciului de baschet dintre U BT Cluj-Napoca si CSM Oradea, un copil in varsta de 9 ani a cazut prin spatiul dintre tribuna retractabila si platforma de beton a Salii Polivalente din. continuă pe Antena3

UPDATE. Copil cazut in gol 4 metri printre tribune, la un meci de baschet

In timpul meciului de baschet dintre U BT Cluj-Napoca si CSM Oradea, un copil in varsta de 9 ani a cazut prin spatiul dintre tribuna retractabila si platforma de beton a Salii Polivalente din.

Un baiat a cazut in gol patru metri, in Sala Polivalenta din Cluj, in timpul unui meci

Un baiat in varsta de 9 ani a cazut in gol, de la o inaltime de peste patru metri, in timpul unui meci de baschet care a avut loc sambata seara in Sala Polivalenta din Cluj, transmite Agerpres.

UPDATE. Circulatia DN1 Turda Cluj-Napoca, oprita doua ore din cauza unui accident grav

Traficul rutier este oprit pe DN1 Turda Cluj-Napoca a fost oprit aproape doua ore pe raza localitatii Feleacu, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua autovehicule.

Dimitri Vegas Like Mike revin la Festivalului Untold 2016: top cinci DJ ai lumii vin pe scena de la Cluj-Napoca

DJ-ii belgieni Dimitri Vegas Like Mike vor concerta din nou la Cluj-Napoca, in cadrul Festivalului Untold, care se va desfasura in perioada 4-7 august, scrie News. ro.

Targ de Turism la Cluj. Reduceri la pachetele de vacante pana la 50%

Sute de oferte si idei de vacanta ii asteapta pe curiosi la a 14-a editie a Targului de Turism Touristica, gazduit in acest weekend de mallul Polus Center din Cluj-Napoca. Si-au anuntat participarea agentii de turism, reprezentante turistice, hoteluri, pensiuni si publicatii de profil. Acestea ii vor momi pe clujeni cu o varietate de oferte fie ca vorbim de insule celebre sau exotice, fie de destinatii la capatul lumii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )