Libnet.ro
UNICEF

10:15

Clujul, cel mai scump oras din Romania. Un clujean trebuie sa munceasca 12 ani ca sa isi permita un apartament

Adevărul Adevărul,
Clujul, cel mai scump oras din Romania. Un clujean trebuie sa munceasca 12 ani ca sa isi permita un apartament

Clujenii sunt romanii care trebuie sa munceasca cel mai mult pentru a-si cumpara un apartament - 12 ani, in timp ce bucurestenii doar 8 ani. La polus opus sunt giurgiuvenii, cu 5 ani. in Cluj-Napoca sunt cele mai scumpe apartamente, cu o medie de pret de 1. 760 euro pe metru patrat util. continuă pe Adevărul

El e omul care ia cea mai mare pensie din Romania - Suma colosala pe care o incaseaza lunar

Gheorghe Balasoiu, fost procuror comunist si fost comandant al Penitenciarului de la Colibasi, este cel care primeste cea mai mare pensie din Romania. El a invins in instanta Casa de Pensii si urmeaza sa castige si mai mult.

Cu cine a ajuns sa se iubeasca Maria Constantin, dupa despartirea de Dacian Varga. Detalii bomba despre cel mai nou cuplu din showbiz

Maria Constantin si-a facut aparitia in cadrul unei mega petreceri. Dar nu a fost vazuta singura, ci in tandreturi cu un nou pretendent. Cine este noul barbat din viata cunoscutei cantarete? Noua cucerire a Mariei Constantin Maria Constantin iubeste sa se joacecu focul! Blondina a bifat doua divorturi, ambele cu scandal, s-a implicat in relatii .

Cel mai mare secret din viata Geaninei Ilies. A spus tot acum

Geanina Ilies, prezentatoarea emisiunii Gospodar fara pereche, este o pasionata a tatuajelor. Si nu ii place doar sa le priveasca, ci adora sa si le scrie pe trup. Frumoasa vedeta de la Pro TV este mandra posesoare a nu mai putin de 8 tatuaje. Geanina Ilies a vorbit despre tatuajele sale din locuri ascunse Geanina .

Anunt pentru cei cu masini pe benzina si motorina. Pretul petrolului, la cel mai ridicat nivel din ultimele luni

Pretul petrolului a crescut marti, 21 iulie 2020, cu aproximativ 1 dolar. Acesta este la cel mai ridicat nivel inregistrat in ultimele patru luni. Cresterea pretului este sustinuta de acordul UE pentru relansarea economiei dupa pandemia de COVID-19, precum si de informatiile bune venite in urma unor studii clinice pentru vaccinuri impotriva coronavirusului, informeaza agentia .

Preturile petrolului au crescut cu circa 1 dolar, la cel mai ridicat nivel din ultimele patru luni

Preturile petrolului au crescut marti cu circa 1 dolari, la cel mai ridicat nivel din ultimele peste patru luni, sustinute de acordul UE pentru relansarea economiei dupa pandemia de coronavirus si de informatiile promitatoare referitoare la studiile clinice pentru vaccinuri impotriva Covid-19.

Lovitura grea pentru Dacia! Ce profit ar putea inregistra cea mai mare companie din Romania, in aceasta perioada de pandemie

Cifra de afaceri a Automobile Dacia a scazut anul trecut, iar anul acesta este de asteptat ca aceasta sa se prabuseasca pur si simplu, dupa criza financiara provocata de pandemia de coronavirus. Profitul Automobile Dacia a scazut anul trecut cu 2,1% Chiar inainte de pandemia de coronavirus, Automobile Dacia incheia anul 2019 cu o cifra .

Aceasta este cea mai mare pensie din Romania. Suma fabuloasa pe care o primeste un fost procuror comunist

Intr-o tara in care pensiile sunt si de 700 de lei, romanii se intreaba cine este cel care are cea mai mare pensie din tara, cat are si ce functii a ocupat de-a lungul vietii sale profesionale.

Cine este si cum arata iubita lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume. Fondatorul Amazon are cu ce se mandri

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, are o iubita care intoarce privirile multor barbati. Cel mai bogat om din lume a fost surprins de multe ori in public la bratul partenerei sale care este cu cinci ani mai mica.

Jordan Henderson, desemnat cel mai bun fotbalist din Premier League

Jordan Henderson, capitanul echipei Liverpool, noua campioana a Angliei, a fost ales cel mai bun fot.

Cel mai rapid telefon din 2020 nu e produs de Apple sau Samsung

In competitia pentru cel mai rapid smartphone al momentului, sunt sanse mici ca titlul sa ajunga la unui dintre cei mai populari producatori de mobile. Varfurile sunt dedicate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )