Libnet.ro
UNICEF

16:15

CNN: Luptatorii mascati care au ocupat Parlamentul din Crimeea au venit din Rusia.

România Liberă România Liberă,
CNN: Luptatorii mascati care au ocupat Parlamentul din Crimeea au venit din Rusia.

Fortele paramilitare care pazesc cladirea Parlamentului, guvernului si obiectivelor strategice de pe teritoriul Republicii Autonome Crimeea provin din Rusia, a informat ieri corespondentul CNN la fata locului. Anterior trupele care au luat cu asalt cladirea Parlamentului din Simferopol, au fost descrise drept luptatori mascati inarmati de agentiile de stiri occidentale pentru ca acestor luptatori misteriosi le lipseau orice semne de identificare. Corespondenta CNN a reusit sa abordeze . continuă pe România Liberă

Parlamentul din Crimeea organizeaza referendum

Parlamentul din Crimeea a votat astazi pentru organizarea, in data de 25 mai, a unui referendum pentru mai multa autonomie, au anun and tat surse ale legislativului local.

Interfax: Guvernul si Parlamentul din Crimeea, ocupate de persoane inarmate.

Persoane inarmate au preluat controlul, in noaptea de miercuri spre joi, asupra cladirii legislativului si al cabinetului de ministri din Crimeea, a anuntat presedintele Mejlisului etnicilor tatari din Crimeea, informeaza Interfax, conform Agerpres. Am fost sunat in urma cu 20 de minute. Mi s-a spus ca sediul Radei Supreme a Crimeii parlamentul local) si al guvernului a fost ocupat de persoane inarmate in uniforme fara semne de distinctie. Ei nu au avansat inca nicio cerinta, scrie Refat .

Parlamentul din Crimeea a fost CAPTURAT de persoane inarmate. Fortele de securitate au intrat in stare de alerta maxima

Fortele de securitate ucrainene sunt in alerta maxima dupa ce cladirea parlamentului din Crimeea si cea administrativa au fost capturate de catre un grup de oameni inarmati. Potrivit premierului Anatoly.

Parlamentul din Crimeea, inconjurat de zeci de indivizi cu arme automate

Zeci de indivizi cu cagule si avand arme automate au ocupat pozitii, sambata dimineata, in jurul Parlamentului regiunii autonome ucrainene Crimeea, in Simferopol. Doua mitraliere au fost instalate pentru.

UPDATE. Parlamentul din Crimeea anunta referendum. ...

UPDATE 16:00 - Parlamentul republicii autonome Crimeea a anuntat, joi, ca va organiza un referendum pentru a determina viitorul regiunii pe fondul tulburarilor din tara, informeaza Russia Today, citata de Mediafax. Parlamentul a declarat ca referendum este despre imbunatatirea statutului autonomiei si extinderea competentelor sale. Potrivit principiilor care stau la baza democratiei, plenul Parlamentului Crimeei considera ca singura cale de iesire din situatie pe teren este recurgerea .

Primul pas spre SEPARARE. Parlamentul din Crimeea a anuntat un REFERENDUM privind viitorul regiunii autonome

Parlamentul Regiunii Autonome Crimeea a anuntat, joi, organizarea unui referendum pentru a determina viitorul politic al regiunii, pe fondul tensiunilor tot mai accentuate din ultimele zile. Potrivit comunicatului.

UPDATE. Interfax: Guvernul si Parlamentul din Crimeea, ocupate de persoane inarmate. ...

UPDATE: Ucraina a solicitat ONU sa monitorizeze zi si noapte situatia securitatii in Peninsula Crimeea, incepand de miercuri, informeaza Biroul Secretarului General al ONU, conform Mediafax. Incepand de astazi miercuri), Serviciul ucrainean de Securitate SBU), prin intermediul Ministerului de Externe si misiunea noastra permanenta la ONU va informa cu regularitate Biroul Secrearului General al ONU si statele garante ale integritatii teritoriale si independentei Ucrainei, in principal .

UPDATE. Interfax: Guvernul si Parlamentul din Crimeea, ocupate de persoane inarmate. ...

UPDATE: Ucraina a avertizat, joi, Flota rusa la Marea Neagra impotriva oricarei agresiuni militare, transmite AFP, conform Mediafax. --- Premierul Anatoli Mohliov a precizat, pentru AFP, ca este vorba de 50 de barbati echipati cu arme moderne, care i-au impiedicat pe angajati sa intre in cladirile publice din Simferopol. --- Ministrul ucrainean interimar de Interne, Arsen Avakov, a anuntat joi ca intreaga politie a fost plasata in stare de alerta, inclusiv a fortelor speciale, conform .

Premierul din Crimeea a AMANAT referendumul privind statutul regiunii

Noul premier din Crimeea, Serghei Aksionov, a decis organizarea pe 30 martie a referendumului privind statutul regiunii autonome proruse, informeaza BBC, conform Mediafax. Initial, Parlamentul din Crimeea stabilise.

OSCE si-a exprimat preocuparea fata de situatia din Crimeea.

Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) si-a exprimat, joi, grava preocupare fata de evolutiile in curs din Crimeea,informeaza Mediafax. Cer tuturor partilor implicate sa dea dovada de responsabilitate si prudenta in aceasta situatie precara, a insistat Didier Burkhalter, ministrul elvetian de Externe si presedintele in exercitiu al organizatiei, citat intr-un comunicat al OSCE. Citeste si: Parlamentul din Crimeea a demis Guvernul local si anunta referendum pe 25 mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )