Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cod galben de fenomene meteo periculoase: precipitatii mixte si polei

Adevărul Adevărul,
Cod galben de fenomene meteo periculoase: precipitatii mixte si polei

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora nu sunt anuntate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia oprita din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluenta traficului pe arterele principale. continuă pe Adevărul

ANM: Precipitatii mixte si polei pana duminica si ger pana vineri

ANM anunta ca incepand de joi si pana duminica vor fi precipitatii mixte si polei, ninsori moderate cantitativ si strat consistent de zapada, intensificari ale vantului in special in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Banat si pe arii mai restranse in restul teritoriului.

ANM anunta precipitatii mixte si polei pana duminica

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a anuntat ca incepand de astazi si pana duminica vor fi precipitatii mixte si polei, ninsori moderate cantitativ si strat consistent de zapada, intensificari ale vantului in special in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Banat si pe arii mai restranse in restul teritoriului, precizeaza news. ro.

inca doua judete afectate de cod galben de viscol, precipitatii mixte si polei

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri dimineata, o atentionare nowcasting Cod galbe.

Alerta meteo! Codul portocaliu de ger si ninsori a fost prelungit

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a actualizat, joi, avertizarile Cod galben si Cod portocaliu de ger si a emis, totodata, o informare de precipitatii mixte si polei, ninsori moderate cantitativ si.

Alerta meteo! Cod galben de polei in Bucuresti si alte noua judete

Noua judete si municipiul Bucuresti se afla, duminica dimineata, sub cod galben de polei, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Judetul Satu Mare este.

Alerta meteo! Cod galben de polei in Bucuresti si alte zece judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de polei, valabile in zece judete din sudul tarii, in urmatoarele ore. Potrivit.

Precipitatii mixte si local polei in Bucuresti si pe drumuri din 9 judete. Doua drumuri judetene sunt inchise, iar 13 trenuri sunt anulate

Circulatia pe drumurile din noua judete, dar si in Capitala, ar putea fi afectata de precipitatii mixte si local de polei, anunta Centrul Infotrafic. Duminica dimineata sunt inchise doua drumuri judetene din Olt si din Vaslui, iar 13 trenuri sunt anulate.

Precipitatii mixte si local polei in Bucuresti si pe drumuri din 9 judete. Doua drumuri judetene sunt inca inchise, iar 13 trenuri sunt anulate

Circulatia pe drumurile din noua judete, dar si in Capitala ar putea fi afectata de precipitatii mixte si local de polei, anunta Politia. De asemenea, sambata dimineata, mai sunt inchise doua drumuri judetene din Olt si din Vaslui, iar 13 trenuri sunt anulate.

ANM a AVERTIZAT! Precipitatii mixte si polei pana duminica

Meteorologii au anuntat ca avertizarea de ger ramane in picioare pana vineri, in timp ce pana duminica vom confruntaprecipitatii mixte si polei. in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Banat si pe.

Cod galben de polei in Bucuresti si noua judete. in Satu Mare e cod galben de ceata

Noua judete si municipiul Bucuresti se afla duminica dimineata sub incidenta unui cod galben de pole.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )