Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cod galben de polei in Bucuresti si noua judete. in Satu Mare e cod galben de ceata

România Liberă România Liberă,
Cod galben de polei in Bucuresti si noua judete. in Satu Mare e cod galben de ceata

Noua judete si municipiul Bucuresti se afla duminica dimineata sub incidenta unui cod galben de pole. continuă pe România Liberă

Alerta meteo! Cod galben de polei in Bucuresti si alte noua judete

Noua judete si municipiul Bucuresti se afla, duminica dimineata, sub cod galben de polei, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Judetul Satu Mare este.

Alerta meteo! Cod galben de polei in Bucuresti si alte zece judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de polei, valabile in zece judete din sudul tarii, in urmatoarele ore. Potrivit.

Cod galben de polei in Capitala si alte zece judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, in aceasta seara, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de polei pentru zece judete si municipiul Bucuresti, valabile in perioada urmatoare, se arata intr-un document dat publictatii.

Cod galben de polei in zece judete din sudul tarii, duminica dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de polei, valabile in zece judete din sudul tarii, in urmatoarele ore.

ANM: Patru judete din zona Moldovei, sub Cod galben de polei

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prelungit sambata, pana la ora 12:00, Codul galben de polei valabil pentru judetele Bacau, Vrancea si Galati, dar a extins atentionarea si pentru judetul Vaslui.

Gerul persista, vineri, in intreaga tara, fiind cod portocaliu si galben, pana la ora 11.00; cursurile din Capitala si din noua judete, suspendate

Meteorologii au anuntat ca gerul persista in intreaga tara, iar pana vineri la ora 11. 00 este in vigoare un cod galben pentru Maramures, Crisana, Banat, vestul Olteniei si cea mai mare parte a Transilvaniei, in timp ce in restul tarii este cod portocaliu.

Autospeciala dotata pentru cautari sub daramaturi a impresionat invitatii ISU Satu Mare de la Ziua Protectiei Civile

Autospeciala de cautare sub daramaturi este dotata pentru orice tip de interventie, fiid cea mai dotata dintre toate autospecialele existente in parcul ISU Satu Mare.

O firma investeste 3 milioane de euro la Satu Mare, in extinderea unei linii de productie de cabluri de fibra optica

Investitia va aduce cu sine si crearea de 75 de noi locuri de munca. Vanzarile de 5,4 milioane de euro de anul trecut, realizate doar de unitatea de productie existenta in Satu Mare i-a incurajat sa isi extinda activitatea.

Alerta in Satu Mare. Sute de bombe active au fost descoperite

In ultimii cinci ani, au fost identificate, in Satu Mare, o suta de bombe cu potential exploziv. De asemenea, ultima misiune de asanare a unei bombe de aviatie extrem de periculoasa s-a desfasurat in luna.

Cursuri suspendate integral, vineri, in noua judete si in Capitala din cauza vremii nefavorabile

Cursurile din Capitala si din noua judete vor fi suspendate integral, vineri, din cauza vremii nefavorabile, in timp ce in alte patru judete, respectiv Giurgiu, Cluj, Tulcea si Brasov, vor fi inchise doar anumite unitati de invatamant, potrivit datelor transmise, joi seara, de catre Ministerul Educatiei Nationale MEN).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )