Libnet.ro
UNICEF

17:31

Cod galben de ploi, ninsori si vant in 19 judete din estul, centrul si nordul tarii

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ploi, ninsori si vant in 19 judete din estul, centrul si nordul tarii

Nouasprezece judete din estul, centrul si nordul tarii au intrat, joi dimineata, sub avertizare cod galben de ninsori, ploi si vant. in regiunile estice si centrale, cantitatile de apa vor depasi 25 de litri pe metri patrat, in Moldova, in Transilvania si la munte va ninge, iar vantul va atinge la rafala viteze de 55-65 de kilometri pe ora. continuă pe Adevărul

Avertisment meteo: Cod galben de ploi, ninsori si vant in 19 judete din estul, centrul si nordul tarii

Nouasprezece judete din estul, centrul si nordul tarii au intrat, joi dimineata, sub avertizare cod galben de ninsori, ploi si vant. in regiunile estice si centrale, cantitatile de apa vor.

Dambovita, avertizat cu Cod galben de ninsori

Meteorologii au emis avertizari cod portocaliu de ninsori pentru 15 judete din zona Carpatilor Orientali, Meridionali si Muntii Banatului si cod galben de ploi si vant pentru restul tarii, atentionari care vor fi valabile de miercuri dimineata pana vineri dimineata.

Cod portocaliu de ninsori in zona de munte din 15 judete, cod galben de ploi si vant in restul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, avertizari cod portocaliu de ninsori pentru 15 judete din zona Carpatilor Orientali, Meridionali si Muntii Banatului si cod galben de ploi si vant pentru restul tarii. Atentionarile sunt valabile.

Judetul Gorj se va afla sub atentionarile de Cod Galben si Cod Portocaliu de precipitatii, ninsori si vant

In urmatoarele zile, judetul Gorj se va afla subt atentionarile meteorologice Cod Galben si Cod Portocaliu de precipitatii, ninsori si vant.

Capitala, sub cod galben de ploi si vant. Temperatura coboara pana la -2 grade

Meteorologii au emis o atentionare cod galben in Bucuresti, de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, cand va ploua abundent si vantul va atinge la rafala viteze de 55 de kilometri pe ora. Temperatura maxima nu va mai trece de 8-9 grade joi si.

Bucurestiul este sub cod galben de ploi, de miercuri pana joi

Bucurestiul a intrat sub o atentionare de Cod Galben de ploi abundente, incepand de miercuri, de la ora 16.

Bucurestiul, sub atentionare cod galben de ploi. Va ploua abundent

Bucurestiul se va afla sub o atentionare de cod galben de ploi abundente, foarte probabil incepand cu ora 16. 00, pana joi dimineata, in jurul orei 9. 00, a anuntat Gabriela.

Cod galben de ploi pentru sudul, centrul si estul tarii

ANM a emis o avertizare meteorologica potrivit careia, in intervalul 19 aprilie ora 18. 00 - 21 aprilie ora 10. 00, vor fi precipitatii mai ales in sudul, centrul si estul teritoriului. in aceste zone, cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp.

ALERTA de cod galben in Capitala: Anuntul de ULTIMA ORA al meteorologilor

Bucurestiul se va afla sub o atentionare de Cod Galben de ploi abundente, foarte probabil incepand miercuri cu ora 16:00, pana joi dimineata, in jurul orei 9:00, conform.

Douasprezece judete din sudul tarii se afla sub avertizare cod galben de inundatii

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a anuntat ca douasprezece judete din sudul tarii sunt, miercuri, sub avertizare cod galben de inundatii, in urma scurgerilor pe versanti, a viiturilor rapide si a cresterilor de debite pe raurile Desnatui, Jiu, Olt, Vedea, Arges, Ialomita si Prahova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )