Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cod galben ploi si vijelii in 20 de judete si Capitala, de joi seara pana vineri dimineata

Hotnews Hotnews,
 Cod galben ploi si vijelii in 20 de judete si Capitala, de joi seara pana vineri dimineata

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii care vizeaza Capitala si 20 de judete din Moldova, Muntenia si Transilvania, valabil in intervalul 03 iulie, ora 18. 00 04 iulie, ora 06. continuă pe Hotnews

Bistrita-Nasaud, sub cod galben de ploi si vijelii

17 judete din tara, printre care se numara si Bistrita-Nasaud, se afla sub cod galben de ploi si vijelii. Meteorologii anunta ploi torentiale, descarcari electrice, precum si intensificari ale vantului si caderi de grindina. Atentionarea expira in aceasta seara.

Buzaul, sub Cod Galben de ploi si vijelii pana vineri dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare Cod Galben de instabilitate atmosferica si ploi insemnate cantitativ, valabila de joi, ora 18. 00, pana vineri dimineata, la ora 06.

Avertizare cod galben: ploi si vijelii in Bucuresti si 20 de judete din nord, est, sud si centru

Mai multe zone ale tarii se vor afla de joi pana vineri sub avertizare de cod galben, acesta fiind anuntat pentru Bucuresti si alte 20 de judete din nordul, estul, sudul si centrul tarii. In zonele mentionate sunt anuntate ploi torentiale, descarcari.

Cod galben de vijelii si ploi! Vremea urata se intoarce in Romania

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 22 de judete din jumatatea de vest a tarii, unde incepand de luni seara si pana marti dimineata vor fi averse ce vor avea si caracter torential,.

Cod galben de ploi si vijelii in 21 de judete

Meteorologii au emis un cod galben de ploi si vijelii pentru marti dimineata, in 21 de judete. Avertizarea este valabila pana la ora 9. Rafalele de vant pot atinge 70 de kilometri la ora.

Cod galben de ploi si vijelii, in 17 judete din nordul, estul si centrul tarii (FOTO)

Saptesprezece judete din nordul, estul si centrul tarii sunt marti, pana la ora 21. 00, sub avertizare cod galben. in aceste zone sunt anuntate ploi torentiale, descarcari electrice, intensificari de.

Cod galben de ploi si vijelii, in 17 judete din tara

17 judete din nordul, estul si centrul tarii sunt marti, pana la ora 21. 00, sub avertizare cod galben, in aceste zone fiind anuntate ploi torentiale, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si izolat caderi de grindina.

Cod galben de ploi si vijelii, in 17 judete din nordul, estul si centrul tarii

Saptesprezece judete din nordul, estul si centrul tarii sunt marti, pana la ora 21. 00, sub avertizare cod galben, in aceste zone fiind anuntate ploi torentiale, descarcari electrice, intensificari de.

Cod galben de ploi in Maramures

Maramuresul face parte din cele 20 de judete, pentru care Administratia Nationala de Meteorologie a emis, o atentionare Cod galben de ploi torentiale si vijelii.

Cod galben de ploi si vijelii, in Bucuresti si 20 de judete din nord, est, sud si centru (FOTO)

Bucurestiul si 20 de judete din nordul, estul, sudul si centrul tarii vor fi, de joi seara pana vineri dimineata, sub avertizare cod galben. Avertizarea a fost emisa pentru Bucuresti si judetele Ilfov,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )