Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cod galben de vant puternic si ceata, in opt judete, pina la orele 15.00-16.00

Adevărul Adevărul,
Cod galben de vant puternic si ceata, in opt judete, pina la orele 15.00-16.00

Meteorologii au emis avertizari cod galben de vant puternic pentru patru judete si de ceata pentru alte patru. in judetele Neamt si Suceava se vor semnala intensificari ale vantului cu rafale de peste 90-100 de kilometri pe ora. continuă pe Adevărul

Avertizarile cod galben de vant puternic si ceata, prelungite in cinci judete

Meteorologii au prelungit avertizarile de cod galben de vant puternic pentru judetele Sibiu, Bistrita-Nasaud, Maramures si Prahova, si respectiv de ceata pentru judetul Vrancea.

ANM: Cod galben de vant puternic si ploi valabile in trei judete, vineri dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri dimineata atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic si ploi valabile in trei judete, in orele urmatoare, potrivit Agerpres.

Coduri galbene de vant puternic si ceata, in opt judete si de viscol pentru zona montana din patru judete. Atentionarile sunt in vigoare pana la orele 16.00

Meteorologii au emis avertizari cod galben de vant puternic pentru patru judete si de ceata pentru alte patru. in judetele Neamt si Suceava se vor semnala intensificari ale vantului cu rafale de peste 90-100 de kilometri pe ora.

Avertizari de vant puternic pentru patru judete, pana la ora 11.00. Alte 14 judete sunt sub cod galben de vant pana la ora 22.00

Patru judete - Bistrita-Nasaud, Maramures, Prahova si Sibiu - se afla sub avertizare cod galben de vant puternic, joi, pana la ora 11. De asemenea, este in vigoare, de miercuri noapte si pana joi, la ora 22. 00, o atentionare cod galben de vant puternic pentru judetele Caras-Severin, Timis si Arad, dar si pentru zonele montane din alte unsprezece judete. Tot joi dimineata, se afla sub avertizare de ceata cinci judete, transmite news. ro.

COD GALBEN de vant puternic si ceata, in opt judete! Vezi care sunt zonele afectate

Conform informatiilor furnizate de Administratia Nationala de Meteorologie, in judetele Neamt si Suceava se vor semnala intensificari ale vantului cu rafale de peste 90-100 de kilometri pe.

Opt judete, sub cod galben de ceata densa, pana la ora 2.00. Vizibilitatea este scazuta, iar politistii recomanda prudenta in trafic

Opt judete sunt, vineri seara, sub cod galben de ceata densa care va scadea vizibilitatea chiar si sub 50 de metri. Fenomenul se manifesta si pe drumurile din zonele vizate, iar politistii recomanda prudenta in trafic, scrie news. ro. Avertizarea meteorologilor este valabila pana la ora 2.

Opt judete, sub cod galben de ceata densa, pana la ora 2.00. Vizibilitatea este scazuta, iar politistii recomanda prudenta in trafic

Opt judete sunt, vineri seara, sub cod galben de ceata densa care va scadea vizibilitatea chiar si sub 50 de metri. Fenomenul se manifesta si pe drumurile din zonele vizate, iar politistii recomanda prudenta in trafic. Avertizarea meteorologilor este valabila pana la ora 2.

Cod galben de ceata in Vaslui si vant si ninsori viscolite la munte, in urmatoarele ore

Meteorologii au emis o atentionare de Cod Galben de ceata pentru judetul Vaslui, dar si atentionari de ninsori viscolite in Maramures si Bistrita-Nasaud, precum si vant de pana la 100 de kilometri pe ora la rafale in Neamt si Suceava, in zonele montane.

Cod galben de vreme severa imediata. Care sunt judetele vizate

Mai multe atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic si ploi valabile in trei judete au fost emise in aceasta dimineata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Atentionare de cod galben de ceata pentru judetele Iasi, Vaslui si Botosani

Trei judete - Iasi, Vaslui si Botosani - se afla sub atentionare cod galben de ceata, duminica dimineata, meteorologii avertizand ca in aceste zone temperaturile sunt negative si poate aparea si poleiul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )