Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cod portocaliu de furtuna ACUM!

Antena3 Antena3,
Cod portocaliu de furtuna ACUM!

Vineri s-au emisnoi atentionari nowcasting, Cod portocaliu de furtuna, valabile in mai multe localitati din judetele Harghita, Covasna, Mures si Satu Mare, potrivitAdministratia Nationala de. continuă pe Antena3

Cod portocaliu de furtuna in mai multe judete din tara

Vineri s-au emisnoi atentionari nowcasting, Cod portocaliu de furtuna, valabile in mai multe localitati din judetele Harghita, Covasna, Mures si Satu Mare, potrivitAdministratia Nationala de.

Cod portocaliu de furtuna in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, joi, o atentionare nowcasting Cod portocaliu de furtuna, valabila in localitati din judetele Vrancea si Galati, pe durata urmatoarei ore. Conform Administratiei Nationale.

Cod portocaliu de vreme rea in trei judete ale Romaniei si cod galben in alte zece judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o noua atentionare nowcasting tip cod portocaliu de vreme rea, valabile in judetele Bistrita-Nasaud, Vrancea si Suceava.

Cod portocaliu de inundatii in judetul Maramures, alte sapte judete fiind sub cod galben in urmatoarele ore

Hidrologii au emis, miercuri, o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru judetul Maramures, fiind prognozate pana la ora 22. 00 fenomene periculoase pe mai multi afluenti ai raului Iza. Totodata, au fost emise mai multe avertizari cod galben pentru judetele Suceava, Neamt, Bacau, Harghita, Covasna, Vrancea si Bistrita-Nasaud, informeaza News. ro.

Cod portocaliu de inundatii in judetul Maramures, alte sapte judete fiind sub cod galben in urmatoarele ore

Hidrologii au emis, miercuri, o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru judetul Maramures, fiind prognozate pana la ora 22. 00 fenomene periculoase pe mai multi afluenti ai raului Iza. Totodata, au fost emise mai multe avertizari cod galben pentru judetele Suceava, Neamt, Bacau, Harghita, Covasna, Vrancea si Bistrita-Nasaud.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2586 seconds )