Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din judetele Giurgiu si Teleorman, pana duminica la pranz

Hotnews Hotnews,
 Cod portocaliu de inundatii pe rauri din judetele Giurgiu si Teleorman, pana duminica la pranz

Hidrologii au emis, vineri, o avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pana duminica la pranz, pe rauri din doua bazine hidrografice situate pe raza judetelor Giurgiu si Teleorman, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din judetele Mehedinti si Dolj, pana sambata la ora 12:00

Hidrologii au emis vineri seara o avertizare cod portocaliu de inundatii, valabila pana sambata la pranz, pe rauri din bazinul hidrografic Desnatui situat pe raza judetelor Mehedinti si Dolj, anunta Agerpres.

Au crescut temperaturile, dar urmeaza inundatiile. Cod portocaliu si cod galben de inundatii. Care sunt judetele afectate

Hidrologii au pus sub avertizare de cod portocaliu de inundatii rauri din judetele Giurgiu si Teleorman, pana la ora 12. 00, interval in care vor fi si sub cod galben rauri din 12 judete. Potrivit.

Cod portocaliu si cod galben de inundatii. Ce judete sunt vizate

Hidrologii au emis o avertizare de cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Giurgiu si .

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din sudul tarii, pana duminica la pranz

Hidrologii au emis, astazi, o avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pana duminica la pranz, pe rauri din doua bazine hidrografice situate pe raza judetelor Giurgiu si Teleorman. , se arata intr-un comunicat a Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, data publicitatii.

Alerta de la hidrologi: Cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri, pana duminica la pranz. Vezi zonele vizate

Hidrologii au emis, vineri, o avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pana duminica la pranz, pe rauri din doua bazine hidrografice situate pe raza judetelor Giurgiu si Teleorman. Conform.

Avertizare INHGA: Cod portocaliu de inundatii in judetele Mehedinti si Dolj

Hidrologii au emis vineri seara o avertizare cod portocaliu de inundatii, valabila pana sambata la p.

Cod portocaliu si Cod galben de inundatii in mai multe judete din tara. Cate gospodarii au fost afectate pana acum

Hidrologii au instituit avertizari Cod portocaliu si Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete. La randul lor, meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ceata valabile vineri dimineata.

Hidrologii avertizeaza! Cod portocaliu si galben de inundatii in mai multe judete din tara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, joi, avertizari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, valabile pana vineri seara pe rauri din 15 bazine.

Perchezitii in Bucuresti si in judetele Giurgiu si Ilfov, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalarea banilor

Politia Capitalei face, miercuri, noua perchezitii in Bucuresti si in judetele Giurgiu si Ilfov, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalarea banilor cu prejudiciu estimat la 1,3 milioane de lei. Persoanele vizate ar fi inregistrat in evidentele contabile cheltuieli fictive pentru a reduce baza de impozitare.

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 86, dupa confirmarea a doua noi cazuri la barbati din judetele Caras-Severin si Hunedoara

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 86, dupa confirmarea a doua noi cazuri la barbati din judetele Caras-Severin si Hunedoara, au anuntat reprezentantii Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT), scrie News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )