Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cod portocaliu de inundatii, pe rauri din sase judete din sudul tarii, duminica pana la ora 16.00. MAI: Nu sunt localitati izolate, traficul e normal

Adevărul Adevărul,
Cod portocaliu de inundatii, pe rauri din sase judete din sudul tarii, duminica pana la ora 16.00. MAI: Nu sunt localitati izolate, traficul e normal

Hidrologii au pus sub avertizare de cod portocaliu de inundatii rauri din judetele Olt, Teleorman, Arges, Dambovita, Giurgiu si Ilfov, pana la ora 16. 00, duminica, interval in care vor fi si sub cod galben rauri din 14 judete. continuă pe Adevărul

COD PORTOCALIU de inundatii, pe rauri din sase judete din sudul tarii

Hidologii au pus sub avertizare de cod portocaliu de inundatii rauri din judetele Olt, Teleorman, Arges, Dambovita, Giurgiu si Ilfov, pana la ora 16. 00, duminica, interval in care vor fi si sub cod galben rauri din 14 judete.

Cod portocaliu de inundatii, pe rauri din sase judete din sudul tarii, duminica pana la ora 16.00

Hidrologii au pus sub avertizare de cod portocaliu de inundatii rauri din judetele Olt, Teleorman, Arges, Dambovita, Giurgiu si Ilfov, pana la ora 16. 00, duminica, interval in care vor fi si sub cod galben rauri din 14 judete.

Cod portocaliu de inundatii in Prahova si cod galben in Brasov

Hidrologii au emis avertizari de inundatii pentru rauri din judetele Prahova, care este sub cod portocaliu, si Brasov, aflat sub cod galben, valabile pana sambata seara, la ora 18. 00, in timp ce rauri din alte 20 de judete sunt de asemenea sub cod galben pana duminica la ora 16.

In aceasta noapte ar putea fi emis cod portocaliu de precipitatii in sase judete - directorul Administratiei de Meteorologie

In aceasta noapte, in nordul judetelor Gorj, Valcea si Mehedinti, dar si in Prahova, Arges si Buzau, ar putea fi emis un cod portocaliu de precipitatii, a anuntat, vineri, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Ion Sandu, in cadrul comandamentului de iarna de la MAI, informeaza Agerpres.

Cod Portocaliu de inundatii pe raza a sase judete, pana duminica dupa-amiaza

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o noua avertizare Cod Portocaliu de inundatii, valabila pe rauri din cinci bazine hidrografice de pe raza a sase judete.

Pericol de inundatii in Teleorman. Cod galben pe raurile Vedea si Calmatui, cod portocaliu pe raul Teleorman

Autoritatile din Teleorman sunt in alerta dupa ce INHGA a emis avertizare de cod galben pentru raurile Vedea si Calmatui si de cod portocaliu pentru raul Teleorman.

Cod portocaliu de precipitatii, in mai multe judete din sudul tarii

Unele judete din sudul tarii, printre care judetele Gorj, Valcea si Mehedinti, dar si Prahova, Arges si Buzau, ar putea fi vizate de o avertizare cod portocaliu de precipitatii, incepand cu noaptea de vineri spre sambata, informeaza directorul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Ion Sandu.

Ploi abundente tot sfarsitul de saptamana. Oltul intra sub cod portocaliu hidrologic si galben meteorologic

Problemele nu se sfarsesc in judet, desi la aceasta ora reprezentantii ISU anunta ca nu se mai intervine in nicio localitate. De la ora 16,00 intra insa in vigoare codul galben meteorologic de ploi abundente, iar din aceasta noapte, ora 3,00, pana duminica dimineata, ora 6,00, codul portocaliu hidrologic, pe toate cursurile de apa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )