Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cod portocaliu de inundatii in Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj si Hunedoara

B1 B1,
Cod portocaliu de inundatii in Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj si Hunedoara

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu pentru rauri din judetele Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj si Hunedoara, unde incepand de sambata noapte si pana luni dupa-amiaza s-ar putea. continuă pe B1

Judetele Timis, Caras-Severin, Mehedinti si Gorj, sub Cod portocaliu de inundatii, de sambata seara

Hidrologii au emis, sambata, o avertizare hidrologica Cod portocaliu de inundatii pentru versanti, torenti, paraie si rauri mici din judetele Timis, Caras-Severin, Mehedinti si Gorj, care va intra in vigoare la orele 23. 00, informeaza Agerpres.

COD PORTOCALIU de inundatii pentru mai multe rauri

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu pentru rauri din judetele Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj si Hunedoara, unde incepand de sambata noapte si pana luni dupa-amiaza s-ar putea.

Cod portocaliu de inundatii pe raurile din sud-vestul tarii

Hidrologii au emis o avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pentru raurile din judetele Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj si Hunedoara.

Cod portocaliu de ploi in Mehedinti, Gorj si Caras-Severin (FOTO)

Meteorologii au emis, sambata, o avertizare cod portocaliu de ploi pentru judetele Mehedinti, Gorj si Caras-Severin, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). in intervalul 04 mai, ora 01.

Inundatii si grindina in Caras-Severin si Gorj

Grindina a pus la pamant recoltele oamenilor din Danesti, judetul Gorj. Ruperea de nori a durat aproape o ora, timp in care culturile de primavara au fost compromise, iar apele au intrat in zeci de case.

Romania sub cod portocaliu si galben de ploi si vijelii

Judetele Mehedinti, Gorj si Caras-Severin vor fi, de sambata seara pana luni dimineata, sub avertizare cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii, iar alte 19 judete au fost atentionate cu cod galben, anunta Mediafax.

Cod portocaliu de ploi si vijelii in judetele Mehedinti, Gorj si Caras-Severin

Judetele Mehedinti, Gorj si Caras-Severin se afla, incepand din noaptea de sambata spre duminica, sub cod portocaliu de ploi insemnate cantitativ si instabilitate atmosferica, informeaza meteorologii. Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat atentionarea cod galben emisa sambata dimineata.

Avertizare ANM: Cod portocaliu de ploi si vijelii in 3 judete si cod galben in alte 19

Judetele Mehedinti, Gorj si Caras-Severin vor fi duminica, intre orele 01. 00 si 11. 00, sub avertizare cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii, iar alte 19 judete au fost atentionate cu cod galben, valabil de sambata seara pana luni dimineata.

UPDATE. COD PORTOCALIU de ploi si inundatii. Vezi zonele vizate

UPDATE 18:05 - Meteorologii au emis o nou avertizare de cod portocaliu, valabil pentru trei judete din tara. Astfel, in intervalul 4 mai, ora 01. 00 4 mai, ora 11. 00, in judetele Mehedinti, Gorj si.

Cod Portocaliu in Gorj

Judetul Gorj se va afla, din aceasta seara, sub avertizare de Cod Portocaliu de ploi torentiale si chiar grindina.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )