Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cod rosu de canicula pentru cei care lucreaza in patiserii sau pe santiere

B1 B1,
Cod rosu de canicula pentru cei care lucreaza in patiserii sau pe santiere

Temperaturile caniculare ale celei mai fierbinti veri din ultimii ani nu sunt simtite doar pe strada, ci pentru unele persoane, chiar si la locul de munca. O simt cel mai bine cei care lucreaza in patiserii sau pe. continuă pe B1

Primul documentar pentru cei care il urasc pe Steve Jobs [VIDEO]

La cativa ani dupa decesul lui Steve Jobs, se pare ca va aparea primul documentar pentru cei care il urasc pe fostul CEO Apple. Daca ati avut vreodata vreun semn de intrebare legat de modul in care Steve Jobs a reusit sa fie atat de eficient la carma uneia dintre cele mai puternice companii din [] Primul documentar pentru cei care il urasc pe Steve Jobs [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Salariile in sistemul sanitar vor creste. Ministrul Muncii: Era nevoie de o motivare pentru cei care au grija de sanatate noastra

Salariile din sanatate vor creste, a asigurat ministrul Muncii. Era nevoie de o motivare pentru cei care au grija de sanatate noastra, a copiilor nostri. Sunt convinsa ca legea salarizarii va fi adoptata.

Europa se topeste. A fost emis COD ROSU de canicula in patru state

Meteorologii au vesti proaste pentru mai multe tari din Europa Au emis cod rosu de canicula in Germania, Ungaria, in vestul Serbiei, dar si in unele zone din Croatia. in sudul tarii, sute pompierii se.

Nu scapam de arsita nici luni: Meteorologii au emis COD galben de CANICULA pentru 19 judete

Meteorologii au emis, pentru luni, un cod galben de canicula valabil pentru Bucuresti si alte 19 judete. De asemenea, specialistii au precizat ca ploile vor persista in estul si centrul tarii si la munte.

ANM: Cod Galben de canicula pentru luni, in Bucuresti si 18 judete

Meteorologii au emisi o avertizare de Cod Galben de canicula valabil pentru luni, pentru Bucuresti si 18 judete. Luni, 27 iulie, vremea se va mentine caniculara in cea mai mare parte a Olteniei, Munteniei,.

Persoanele care lucreaza de acasa nu sunt eficiente si productive

Munca de acasa pare serviciul ideal pentru cele mai multe persoane care vor un program de munca flexibil si care vor sa evite drumurile catre biroul intr-un trafic aglomerat. Cu toate acestea, aproapte 65% dintre cei care lucreaza de acasa spun ca simt lipsa relatiilor profesionale.

Primarul care ii racoreste pe muncitori: Emil Boc s-a dus pe santier sa ofere apa celor care lucreaza la reparatia strazilor din oras

Primarul Clujului, Emil Boc, s-a dus personal, vineri, sa ofere apa muncitorilor care lucreaza la reparatia strazilor din oras. Se lucreaza intens pe strazile din zona Centrala: Horea, Motilor, Avram Iancu. Ne.

Un roman care lucreaza la NASA vrea sa trimita roboti pe Jupiter si Saturn

Adrian Stoica, romanul care conduce grupul de cercetatori si ingineri de la NASA, vrea sa trimita in spatiu roboti care sa exploreze planetele gazoase precum Jupiter sau Saturn. Proiectul prevede ca.

Eugen Teodorovici: Sunt dezamagit pe cei care nu cheltuie banii de la bugetul de stat (VIDEO)

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat luni la sediul PSD, ca este suparat pe toti cei din ministerele in care nu au fost cheltuiti banii de la bugetul de stat, informeaza B1 TV. Acesta a mai precizat.

Klaus Iohannis i-a felicitat pe cei care au sustinut zilele acestea admiterea la facultate: O Romanie puternica se bazeaza pe succesul viitorilor absolventi de invatamant superior

Presedintele Klaus Iohannis i-a felicitat vineri pe studentii care au sustinut zilele acestea admiterea la facultate. Seful statului a precizat ca succesul viitorilor absolventi de invatamant superior este.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )