Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cod Rosu de inundatii pe rauri din sase judete. Autoritatile sunt in alerta maxima

Antena3 Antena3,
Cod Rosu de inundatii pe rauri din sase judete. Autoritatile sunt in alerta maxima

Hidrologii au instituit, joi, Cod Rosu de inundatii pe rauri din judetele Bacau, Covasna, Harghita, Suceava, Neamt si Vrancea, valabil pana vineri seara. Potrivit Institutului National de. continuă pe Antena3

UPDATE. COD ROSU de INUNDATII pe rauri din Bacau si Covasna. Peste 400 de pompieri, gata de interventie

HIdrologii au emis, joi, avertizare cod rosu de inundatii pentru rauri din Covasna si Bacau. Peste 400 de pompieri sunt gata sa intervina.

Cod rosu de inundatii, pe Trotus si afluentii sai

Hidrologii au emis cod rosu de inundatii care vizeaza afluentii Trotusului de pe raza judetelor Bacau si Covasna, scrie Digi24. Codul rosu este valabil pana la ora 18:00. De joi la ora 16:00 si pa.

Romania se pregateste de potop: COD ROSU si cod portocaliu de inundatii. Care sunt judetele afectate (FOTO)

Ca urmare a precipitatiilor inregistrate in ultimele ore, a celor prognozate si propagarii, hidrologii anunta cod rosu de inundatii. COD ROSU Mai exact, se pot produce scurgeri.

50 de medici din 16 judete, in vizorul Politiei. Pacientii au fost pusi in PERICOL. Rezidentii, obligati sa comita ILEGALITATI

26 de perchezitii au loc, marti, la cabinetele unor medici cercetati pentru fapte de coruptie si ridica inscrisuri si probe de la 31 de unitati sanitare din 16 judete. Actiunea se desfasoara sub coordonarea Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice a IGPR.

26 de perchezitii la cabinete unor medici din 16 judete. Pacientii au fost pusi in PERICOL. Medicii rezidenti, obligati sa comita ILEGALITATI

26 de perchezitii au loc, marti, la cabinetele unor medici cercetati pentru fapte de coruptie si ridica inscrisuri si probe de la 31 de unitati sanitare din 16 judete. Actiunea se desfasoara sub coordonarea Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice.

Pericol de inundatii in mai multe bazine hidrografice. Zece judete sunt afectate

Hidrologii au emis un Cod Portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din 10 judete, incepand de joi, de la ora 16,00, pana sambata, la ora 12,00, transmite Agerpres. Potrivit.

Premiera negativa in Romania: Reteaua de curent electric din doua judete a cazut. Transelectrica, decizii puse sub semnul intrebarii

Un lucru care nu s-a mai intamplat dupa 26 de ani a fost semnalizat miercuri, 1 iunie. Zonele de nord din Judetul Valcea si Arges au ramas fara curent electric. Traficul din Ramnicu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )