Libnet.ro
UNICEF

16:30

COD ROSU de inundatii pe raurile Olt, Putna si Ramnicu Sarat. Pericol de inundatii in opt localitati din judetul Vrancea

România Liberă România Liberă,
COD ROSU de inundatii pe raurile Olt, Putna si Ramnicu Sarat. Pericol de inundatii in opt localitati din judetul Vrancea

Hidrologii au institut, joi, cod rosu pe raul Putna, pe sectorul Mircesti, la confluenta cu raul Siret, in zona sectorului indiguit Suraia, in opt localitati din judetul Vrancea fiind posibile inundatii din cauza viiturilor. continuă pe România Liberă

Hidrologii au instituit cod rosu de inundatii pe raurile Putna, Ramnicu Sarat si Vedea

UPDATE 16:00 Raul Vedea, pe un sectorul din judetul Olt, va fi sub avertizare cod rosu, joi, pana la ora 22. 00, Administratia Bazinala de Apa Arges atentionand primariile locale sa monitorizeze punctele.

Cod rosu de inundatii pe bazinul hidrografic Ramnicu Sarat. Comuna Puiesti, vizata de posibile inundatii

Autoritatile judetene sunt in alerta dupa ce hidrologii au instituit Cod rosu de inundatii pe bazinul hidrografic Ramnicu Sarat. Vizata de posibile inundatii este localitatea Puiesti.

Cod rosu de inundatii in nordul judetului Olt, in aceasta seara

Autoritatile din judetul Olt se afla in alerta maxima in aceasta seara dupa ce Administratia Bazinala Arges-Vedea a avertizat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Matei Basarab Olt despre faptul ca, pana la orele 22. 00 ale acestei zile, a fost instituit cod rosu pe raul Vedea, in nordul judetului. Doua comune sunt vizate in mod special de codul rosu: Icoana si Valeni.

Hidrologii au instituit cod rosu de inundatii pe raurile Putna si Ramnicu Sarat

Hidrologii au instituit, joi, alerta cod rosu de inundatii pe raul Putna, incepand cu ora 11:00 si pana la miezul noptii. Sub avertizare cod rosu de inundatii se afla si raulRamnicu Sarat, viitura.

COD ROSU de inundatii pe raul Putna, pericol de inundatii in opt localitati din judetul Vrancea

Hidrologii au institut, joi, cod rosu pe raul Putna, pe sectorul Mircesti, la confluenta cu raul Siret, in zona sectorului indiguit Suraia, in opt localitati din judetul Vrancea fiind posibile inundatii din cauza viiturilor.

COD ROSU de INUNDATII pe raul Putna. Opt localitati din judetul Vrancea sunt in pericol

Hidrologii au instituit cod rosu pe raul Putna, pe sectorul Mircesti, la confluenta cu raul Siret, in zona sectorului indiguit Suraia. Opt localitati din judetul Vrancea sunt in pericol de inundatie.

UPDATE Cod Rosu hidrologic pe raurile Putna si Rm. Sarat. Opt localitati din Vrancea in pericol

Codul Rosu pe sectorul Mircesti-confluenta cu raul Siret zona sector indiguit Suraiaa fost instituit incepand cu ora 11. 00 si va fi valabil pana la ora 24.

Cod Rosu hidrologic pe raul Putna. Opt localitati din Vrancea in pericol

Codul Rosu pe sectorul Mircesti-confluenta cu raul Siret zona sector indiguit Suraiaa fost instituit incepand cu ora 11. 00 si va fi valabil pana la ora 24.

Atentionarea meteorologilor de cod portocaliu de inundatii pentru judetul Olt a fost extinsa

Agentia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri 14 mai, orele 12. 00, o noua atentionare meteo ce se refera la prelungirea atentionarii de cod portocaliu de ploi si inundatii pentru judetul Olt si alte trei judete din sudul tarii. De asemenea, a fost anuntata si extinderea codului galben de ploi pentru alte 21 de judete. Astfel, pana joi seara, in zonele mentionate vor fi averse, intensificari ale vantului si, izolat, grindina.

VIDEO Pensionata la termen, data afara cu politia din Spitalul Ramnicu Sarat

Pensionarea la termen fara posibilitatea de prelungire a contractului de munca pentru asistentii medicali arunca in haos sistemul sanitar si ii pune pe cei vizati in situatii jenante. La spitalul municipal din Ramnicu Sarat pensionarea la termen a determinat conducerea institutiei sa apeleze la politie pentru a determina o angajata sa inteleaga ca nu mai lucreaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )