Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cod rosu de ninsori viscolite in Romania. Ce regiune va fi cel mai grav afectata de urgie

Playtech Playtech,
Cod rosu de ninsori viscolite in Romania. Ce regiune va fi cel mai grav afectata de urgie

In aceasta dimineata ANM a emis un avertisment de Cod Rosu in zona Moldovei. in zonele avertizate vor fi fenomene extreme si temperaturi scazute. Cod rosu de ninsori viscolite in Romania Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o avertizare nowcasting tip cod rosu de viscol, valabila in zone din Suceava si Neamt. Potrivit meteorologilor . continuă pe Playtech

ALERTA METEO Cod rosu si portocaliu de vant in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis Cod rosu de vant, valabil de duminica seara pana luni dupa-amiaza la munte, dar si Cod portocaliu de vant, in vigoare de duminica seara pana luni dupa-amiaza in Moldova, Transilvania, Maramures, nordul Crisanei si al Dobrogei. Vantul va sufla cu peste 100 kmh.

Cod rosu in Romania. Vantul va depasi 180 de kilometri pe ora

Meteorologii romani au emis o atentionare de cod rosu de vant, care intra in vigoare in noaptea de d.

Cod rosu de vant puternic la munte, cu rafale de pana la 180 kmh. Avertizari si pentru restul tarii - UPDATE

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod rosu de vant puternic, valabil luni, de la ora 02. 00 pana la ora 18:00 la altitudini de peste 1500 m in Carpatii Meridionali si de Curbura. Citeste si: Vant in Capitala duminica seara si luni si temperaturi maxime de 12 - 14 grade.

COD ROSU de vant la Brasov. Sapte localitati sunt partial nealimentate cu energie electrica (VIDEO)

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Brasov a fost toata noptea in alerta dupa ce s-a anuntat COD ROSU de vant puternic la Brasov. Din fericire, pana la aceasta ora nu au fost raportate.

Alerta de la ANM! E cod rosu de viscol. Rafale de vant de 180 de kilometri pe ora

Meteorologii au emis, luni dimineata, o avertizare nowcasting cod rosu de vant pentru zona de munte a judetelor Suceava si Neamt.

Biedronka, cel mai mare retailer alimentar din Polonia, planuiee153;te sa intre an Romacentnia

Biedronka, cel mai mare retailer alimentar din Polonia, se pregatee153;te de extinderea in alte piee155;e din regiune, printre care e153;i Romania, a declarat Pedro Soare dos Santos, CEO Jeronimo Martins, compania portugheza care dee155;ine lane155;ul de.

Cel mai afectat judet din Romania din cauza coronavirusului. 86 de persoane sunt in carantina

Unul dintre cele mai afectate judete din Romania a pus 86 de persoane in carantina. Cetatenii sunt suspecti de infectarea cu Covid-19. De asemena doua autocare cu romani din Italia au sosit in tara. Cel mai afectat judet din Romania din cauza coronavirusului Judetul Maramures este acum in alerta. Conform noilor informatii de la Directia .

Cel mai mare diamant din Romania a fost scos la licitatie. Unde poate fi admirata bijuteria

Cel mai mare diamant din romania are 8,95 carate si poate fi admirat la Palatul Cesianu-Racovita. Scos la licitatie impreuna cu alte bijuterii, acesta poate fi achizitionat si in rate.

Criza coronavirusului risca sa afecteze grav productia de medicamente la nivel mondial: 40% din materia prima folosita in industria farmaceutica provine din China si India, iar cel mai mare furnizor din Europa este Italia

40% din productia globala de materie prima folosita in industria farmaceutica provine din China si India, in timp ce in Europa, cel mai mare furnizor este Italia, avertizeaza Dragos Damian, directorul executiv al Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania. Pana in acest moment nu au fost semnalate probleme de aprovizionare cu medicamente in nicio tara a Uniunii Europene, insa prelungirea crizei dupa data de 15 martie risca sa afecteze productia anumitor tipuri de medicamente.

EXCLUSIV Mihaela Radulescu, cel mai mare salariu incasat vreodata la Romanii au Talent. Cu cat o platea PRO TV

Mihaela Radulescu a fost cea mai bine platita vedeta de la Romanii la Talent. Postul de televiziune PRO TV i-a oferit un onorariu colosal. Iata despre ce sume este vorba. Mihaela Radulescu, cel mai mare salariu incasat vreodata la Romanii au Talent Mihaela Radulescu este una dintre cele mai pretioase vedete de la noi. Asta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )