Libnet.ro
UNICEF

01:05

Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala, adoptate de Camera Deputatilor. TVA, redusa la 19% de la 1 ianuarie 2016

Antena3 Antena3,
Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala, adoptate de Camera Deputatilor. TVA, redusa la 19% de la 1 ianuarie 2016

UPDATE - Camera Deputatilor a aprobat miercuri Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala, cu 306 de voturi pentru, doua voturi impotriva si o. continuă pe Antena3

Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala, adoptate pe articole

Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala au fost adoptate pe articole. Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a preciyat ca impactul bugetar al masurilor este de 12 miliarde lei si principala masura este.

Camera a aprobat pe articole Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala

ACTUALIZARE 13:02 Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala au fost adoptate pe articole, miercuri, ministrul Finantelor Eugen Teodorovici aratand ca impactul bugetar al masurilor este de 12 miliarde lei si principala masura este reducerea TVA la 19%, de la 1 ianuarie 2016. Deputatii urmeaza sa dea votul final asupra acestor coduri la ora 16. * Ponta: Regret ca nu pot fi prezent la votul din Parlament asupra noului Cod Fiscal * Teodorovici a recunoscut ca scaderea TVA va duce la depasirea deficitului de 1,1% de anul viitor.

Codul fiscal a fost adoptat de Camera Deputatilor: TVA se va reduce la 19% de la 1 ianuarie 2016

Codul fiscal a fost adoptat miercuri de Camera Deputatilor, camera decizionala in acest caz, informeaza B1 TV. Au fost exprimate 306 voturi pentru, doua voturi impotriva si o abtinere. Proiectul.

Codul Fiscal a fost adoptat de deputati. TVA de 19%, de la 1 ianuarie 2016. Care este impactul bugetar

Deputatii vor dezbate si vor vota, miercuri, noile modificari la Codul Fiscal. Cea mai importanta masura este reducerea TVA la 19%. Camera Deputatilor este for decizional la aceste modificari, ele fiind deja aprobate de Senat.

Eugen Teodorovici: Impactul bugetar al Codului fiscal, 12 miliarde de lei. Este posibil ca reducerea TVA sa se aplice inainte de 1 ianuarie 2016 (VIDEO)

Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala au fost adoptate pe articole, miercuri. Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a anuntat ca impactul bugetar al codului fiscal este de 12 miliarde lei si principala.

Vasile Blaga spune ca PNL va vota Codul Fiscal daca TVA se reduce la 19%

Gheorghe Ialomitianu, deputat PNL si fost ministru al Finantelor in guvernul premierului Emil Boc, a declarat, luni, ca liberalii vor sustine in Comisia Buget-Finante si miercuri in plenul Parlamentului amendamentele la Codul Fiscal, inclusiv reducerea TVA de la 24% la 19%, asa cum a anuntat premierul Victor Ponta, daca masura se dovedeste sustenabila.

Liderii PNL s-au intalnit cu reprezentantii Comisiei Europene pentru a discutata despre Codul Fiscal

Liderii PNL s-au intalnit miercuri dimineata cu reprezentantii Comisiei Europene pentru a discuta despre Codul Fiscal, proiect ce se va dezbate, tot miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, unde se va supune si.

Legea alegerilor parlamentare va fi votata astazi de Camera Deputatilor. Care sunt hibele proiectului

Legea alegerilor parlamentare va fi dezbatuta si votata astazi de catre deputati, Camera Deputatilor fiind Camera decizionala. Proiectul prevede revenirea la votul proportional pe liste, dar si mentinerea pragului electoral de 5% si a starnit numeroase critici din partea societatii civile.

Legea electorala, adoptata de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat legea electorala. Legea a fost adoptata cu 302 pentru si doua voturi impotrivaAcest proiect va ajunge pe masa presedintelui Klaus Iohannis. Daca presedintele va promulga legea,.

Achizitii noi pentru Senat si Camera Deputatilor: Alesii vor cumpara aspiratoare profesionale, becuri, sistem de alarmare in caz de incendiu, dar si hartie igienica si prosoape de hartie de peste 170 de mii de lei

Senatul va face noi achizitii, printre acestea numarandu-se aspiratoare profesionale, becuri, si sistem de alarmare in caz de incendiu, in vreme ce alesii din Camera Deputatilor vor cumpara hartie igienica si.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )