Libnet.ro
UNICEF

17:16

Colectiv: Mii de persoane din Brasov, solidari cu miscarea din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Colectiv: Mii de persoane din Brasov, solidari cu miscarea din Bucuresti

Mii de persoane, majoritatea tineri, s-au adunat, miercuri seara, in fata Prefecturii Brasov, in solidaritate cu miscarea de la Bucuresti. Oamenii au venit cu steaguri, pancarte cu mesaje impotriva clasei politice, dar si foi A4 pe care sunt scrise numele celor care au murit in urma incendiului din clubul Colectiv din Capitala. continuă pe România Liberă

Clubul Rockstadt din Brasov isi suspenda temporar activitatea: Aceeasi categorie de burete la izolarea fonica precum cel folosit in clubul Colectiv din Bucuresti

Clubul Rockstadt din Brasov a anuntat ca isi suspenda temporar activitatea, dupa ce a constatat ca buretele folosit la izolarea fonica face parte din aceeasi categorie de burete folosit in clubul Colectiv din Bucuresti, potrivit unui anunt postat pe pagina de Facebook a clubului.

Campionul Octavian Remus Mihaita a murit intr-o sala de fitness din Brasov

Octavian Remus Mihaita, multiplu campion balcanic la culturism, a murit dupa ce i s-a facut rau in timp ce se antrena, intr-o sala de fitness din Brasov.

Colectiv. Mii de oameni, in strada la Cluj

In Cluj, circa 3. 000 de oameni au cerut in strada, in spirit de solidaritate cu miscarea de la Bucuresti. Oamenii au blocat traficul inspre Primarie si cer dizolvarea Parlamentului.

Cinci zile de la tragedia din Colectiv. MII de oameni au cerut in strada demisii. Victor Ponta iSI DEPUNE MANDATUL

Premierul Victor Ponta a confirmat, miercuri, ca isi depune mandatul si a declarat ca spera ca demisia lui sa satisfaca asteptarile celor care au protestat, marti, in Capitala, in urma tragediei din clubul Colectiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )