Libnet.ro
UNICEF

17:45

Coliziune intre doua trenuri in Germania, soldata cu 35 de raniti

B1 B1,
Coliziune intre doua trenuri in Germania, soldata cu 35 de raniti

Cel puin 35 de persoane au fost ranite vineri seara, in urma unei coliziuni intre un tren de pasageri si un tren de marfa, in apropiere de gara din Mannheim, in sudul Germaniei, relateaza. continuă pe B1

Coliziune intre doua trenuri in Germania, soldata cu 35 de raniti

Accidentul s-a produs in apropiere de gara din Mannheim, in sudul Germaniei, intre un tren de pasageri si un tren de marfa, a anuntat operatorul german de transport feroviar Deutsche Bahn, relateaza AFP. Initial, s-a vorbit despre 12 raniti, dar numarul acestora a fost majorat la 35, dintre care patru au suferit rani grave.

Coliziune intre doua trenuri in Germania, soldata cu mai multi raniti

Cel putin 35 de persoane au fost ranite vineri, in urma unei coliziuni intre un tren de pasageri si unul de marfa, in apropiere de gara Mannheim, situata in sudul Germaniei, informeaza operatorul german de transport feroviar Deutsche Bahn, potrivit AFP, citata de Mediafax.

UPDATE O coliziune intre doua trenuri in Germania s-a soldat cu 35 de raniti din care patru sunt in stare grava

O coliziune intre un tren de pasageri si un tren de marfa a avut loc vineri noapte in apropierea statiei Mannheim sudul Germaniei) iar mai multe persoane au fost ranite, conform operatorului feroviar german Deutsche Bahn. Accidentul a avut loc cu putin timp inaintea orei locale 21:00 19. 00 GMT) si a rezultat in deraierea a cinci vagoane ale trenului de pasageri care facea legatura intre orasul austriac Graz si orasul german Saarbrucken, informeaza AFP. UPDATE Conform informatiilor venite din partea Deutsche Bahn accidentul s-a soldat cu 35 de raniti din care patru sunt in stare grava. In tren e aflau aproximativ 250 de persoane in momentul accidentului.

O coliziune intre doua trenuri in Germania s-a soldat cu mai multi raniti

O coliziune intre un tren de pasageri si un tren de marfa a avut loc vineri noapte in apropierea statiei Mannheim sudul Germaniei) iar mai multe persoane au fost ranite, conform operatorului feroviar german Deutsche Bahn. Accidentul a avut loc cu putin timp inaintea orei locale 21:00 19. 00 GMT) si a rezultat in deraierea a cinci vagoane ale trenului de pasageri care facea legatura intre orasul austriac Graz si orasul german Saarbrucken, informeaza AFP.

Perchezitii in judetul Timis, in urma incidentului cu impuscaturi intre doua grupari rivale

Sase perchezitii au loc, joi dimineata, in Timisoara si in localitatile Sag si Albina, la persoane suspectate ca au fost implicate in incidentul petrecut saptamana trecuta, intre doua grupari.

Coliziune intre un autoturism si o cisterna, pe DN 29, in Suceava: O persoana a murit, iar altele doua au fost ranite

O persoana a murit si alte doua au fost ranite, vineri seara, in urma unui accident produs pe DN 29, in judetul Suceava, scrie Mediafax. Coliziunea a avut loc dupa ce un autoturism, intrat intr-o.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )