Libnet.ro
UNICEF

01:05

Columbia - Grecia: 1-0, in primul meci al zilei la Campionatul Mondial din Brazilia

Adevărul Adevărul,
Columbia - Grecia: 1-0, in primul meci al zilei la Campionatul Mondial din Brazilia

Columbia infrunta Grecia in primul meci al zilei la Campionatul Mondial din Brazilia. Partida se disputa pe Belo Horizonte, in cadrul grupei C. continuă pe Adevărul

Columbia - Grecia: 2-0, in primul meci al zilei la Campionatul Mondial din Brazilia

Columbia infrunta Grecia in primul meci al zilei la Campionatul Mondial din Brazilia. Partida se disputa pe Belo Horizonte, in cadrul grupei C.

Columbia - Grecia: 3-0, in primul meci disputat sambata la Campionatul Mondial din Brazilia

Columbia a invins categoric Grecia, in prima partida a zilei de sambata, incheiata cu scorul de 3-0 in favoarea sud-americanilor.

CM 2014. VIDEO Columbia - Grecia 3-0. Elenii au aratat ca o echipa dezorientata

Columbia a invins categoric Grecia, in prima partida a zilei de sambata, incheiata cu scorul de 3-0 in favoarea sud-americanilor.

Columbia-Grecia, un meci care ne pune imaginatia la lucru (LIVE, 19:00)

Primul gand care ne vine in minte inainte de Columbia-Grecia, meciul care deschide de la ora 19:00 ziua a treia la Cupa Mondiala, este sa ne imaginam cum ar fi aratat echipa Romaniei pentru a treia oara in istorie contra sud-americanilor in deschiderea unui turneu final.

CM 2014. Primul meci al zilei, Mexic-Camerun. Chicarito, suparat ca e iarasisuperrezerva

Dupa ce Brazilia a invins ieri Croatia 3-1), in grupa A, partida de start a CM 2014, astazi sunt programare alte trei partidei. Balul e deschis de infruntarea dintre Mexic si Camerun ora 19. 00, TVR1), celalalt meci al grupei.

LIVE Brazilia - Croatia, primul meci de la Cupa Mondiala

Apasati aici pentru a vedea primul meci de la Cupa Mondiala, live, intre Brazilia si Croatia. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 |Taboul faza finala |Calendar pe zile si Program CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

CM Fotbal: Columbia - Grecia 3-0

Columbia si-a trecut in cont prima victorie de la Campionatul Mondial de Fotbal, sud-americanii castigand cu 3-0 partida cu Grecia formatia care a lasat nationala Romania in fata televizorului). Au marcat Armero 5'), Teofilo Gutierrez 58') si James 93'). Meciul de pe Estadio Mineirao din Belo Horizonte a facut parte din Grupa C.

Uruguay - Costa Rica, in primul meci al grupei D la Campionatul Mondial din Brazilia

Uruguay si Costa Rica se dueleaza sambata in primul meci al Grupei D, din care mai fac parte Anglia si Italia 22. Acestea din urma se vor infrunta incepand cu ora 01.

CM 2014. Primul meci al zilei, Mexic-Camerun. Doua goluri anulate aiurea nord-americanilor, in 30 de minute

Dupa ce Brazilia a invins ieri Croatia 3-1), in grupa A, partida de start a CM 2014, astazi sunt programate alte trei meciuri. Balul e deschis de Mexic - Camerun ora 19. 00, TVR1), cealalta infruntare a grupei.

Campioana mondiala, umilita la primul meci in Brazilia. Olanda a invins Spania cu 5-1

Pentru prima oara in istoria Cupei Mondiale, detinatoarea trofeului incepe turneul final primind cinci goluri. in reeditarea finalei din editia trecuta, Olanda a invins Spania cu 5-1, intr-un meci din grupa B.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )